Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale ale...odkdy člověk nemůže říct svůj názor i když nesouhlasí? :) Můžu si tu o tom říct co chci,to co si myslim proto mě tu nemusíš nikdo peskovat! :) Je to volba každýho! A jestli je to v popularitě Miley nebo ne?!...Jsou tu další a další osobnosti co stojí za povšimnutí.Všechno nekončí jenom u Miley! :) Myslim,že fanoušků tu má víc než dost i stálích,takže vážně nechápu o co vám víc jde.:)
  • Můj osobní názor na to je, že to tam přidávaj blbečci co si chcou zvednout sledovanost a strkaj k tomu Mileynino jméno
  • http://www.youtube.com/watch?v=ckYcWXTTEhU&feature=related a toto?:F
  • Hm, http://www.youtube.com/watch?v=QxCk99ub9BQ&feature=related je to fakt miley? přijde mi, že to zní úplně stejně jak toto http://www.youtube.com/watch?v=_qtSXWWWZJY :D
  • souhlasím s Terkou,, Musím to komentovat když se mi to nelíbí :)) je to jenom návštěvnost, Miles už prostě není tak populární no,,
  • Taky souhlasím
  • Nemusíš to komentovat když nesouhlasíš *3*
  • Včera bylo Video Music Awards a Miley tam byla předávala cenu mám fotky a další info na www.hollywoood-star.blog.cz
    Jestly jste fans Miley tak se koukněte :-)
  • Nechápu proč tolik humbuku,když jde JEN o návštěvnost!!!! Booože tak neni první no.Neni to žádná soutěž,kde by mohla za první umístění získat nějakou cenu,na OSOBNOSTECH určitě ne! :D Tak nevim co tim pořád máte! Jste prdlí!!!! :D
  • ja souhlasim
  • Oslovovat "já" mě nemusíš,když tu mam jméno Terka...:)
  • (TOHLE AT SI PŘEČTOU VŠICHNI) Chce to PLÁN(plán tedy ne jen se to musí ROZKŘIKNOUT mezi její fanoušky kteří neznají Osobnosti)Jak Miley šoupnout zpět na PRVNÍ MÍSTO.Takže,kdo je pro,NAPÍŠE SOUHLASÍM.(ALESPON POLOVINA)
  • hbdelfin
    já neříkám, že je to tragédie....mně je to celkem jedno...jo, přece tě nemůžu oslovovat já...
  • Je to tu jak po vymření...Cože?Miley je na třetím místě? *16*
  • Bože...ztratila tak náskok v NÁVŠTĚVNOSTI,opravdu strašná tragedie.Těm co jí opravdu obdivujou je to v celku jedno ne? A tak holt nemůže se držet pořád na prvním místě,jsou tu taky jiní co za navštěvnost stojí! A stim,že sem lidi budou chodit a nadávat,stim nic neuděláš.Od toho tu mají být aprávci.Jo a jen malej detail nejsem žádné "hele",jméno tu pokud vim mám! :)
  • Tak co, nikdo nic? :(
  • Hele,je pravda že si Miley zahrála v super drbně?Nebo je to jen fáma?
  • jamila
    Jj já to mám dvě taky z USA a jedno z toho aukra ... ale když to tady je tak proč to nekoupit ;)
  • hbdelfin
    já jich mám doma už 7, všechny z USA, je to tam levnější...potom mám od ní šortky, vestu, bundu a nějaké ty doplňky...
  • hbdelfin
    hele, víš, jednu dobu osobnosti blbly...a to se nehorázně proházelo všechno možný a miley ztratila svůj velkej náskok...no a tehdy hodně fanoušků odešlo...protože osobnosi je pěkně štvaly...a jo, já chápu, že sem chodí lidi, kteří mají opačný názor, ale jako nadávky a urážky takového typu, co tu jsou, tak jsou docela nenormální

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit