Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ÁÁÁ sakra už se me nelíbí jak se ostříhal škoda *9*
  • Zdravím všechny fanoušky Miley. Chtěl bych poprosit o radu. Kdybych chtěl Miley napsat přes Mileyworld.com což je asi jediná cesta jak jí oficiálně napsat tak jestli odpovídá třeba na nějaké dotazy apod. a zhruba za jak dlouho. Tak se se mnou prosím podělte o rady, kdo jste to zkoušel a máte s tím nějakou zkušenost. Předem díky :).
  • jamila
    POZOR!!! Na aukru se prodávjí nové trička Miley and Max je to úžasné už mám doma 3.. myslím si že ceny jsou dobré na to že je to od Miley :).... !!!! dávejte bacha velikost.... ale jsou tam rozměry;).... v americe jsou ty velikosti jiné ;)!!!! .... kupujte dokud jsou nevíme jestli se bude prodávat dál nebo je to jen jednorázovka ;) http://aukro.cz/listing.php/search?string=miley+cyrus+and+max+azria&category=0&sg=0 ....... *3*
  • Ano každý není takový jako v seriálech .. *4*
  • Každý má svůj názor. ..., třeba Sell se mi nelíbí a taky to nepíšu na její stránku.... *3* Každý má svůj názor..... Miley je můj idol mám ráda takovou jaká je ... A to že tady píšete, že není taková v seriálech .. , filmech.. NIKDO NENÍ PŘESNĚ TAKOVÝ JAKO V TV !! *5* TŘEBA SELL taky nemusí být taková jako je v seriálu KOUZELNÍCI Z WAVERLY !!! Tak jich neporovnávejte pořád *4* *5* *7* *3*
  • To že Miley neni první není vina/chyba osobností.Jde jen o návštěvnost!!! :)A musíš se smířit s tim,že ač je tohle stránka pro fanoušky tak sem stejně budou chodit i lidi s opačnýma názorama.Tak to prostě je,u všech.Je to tu přístupné všem takže kdo chce napíše si tu názor jaký chce. :)
  • souhlasím s tebou
  • hbdelfin
    wow, po dlouhé době jsem sem zavítala...a vypadá to tu šíleně, samé nadávky a takhle...ani se mi sem už moc nechce chodit, osobnosti pracují špatně, jenom kvůli tomu už není miley první a hodně fanoušků odtud odešlo...prostě je to všechno na nic, nemůžete už miley nechat na pokoji a nechat tu jen fanoušky? předem díky a čau zase někdy
  • kajuska4
    http://www.youtube.com/watch?v=x37q4r-tQiY&feature=player_embedded krásná ikdyž Justina nemám ráda ale nevá Miley!! *14*
  • Asi,že jí to moc sekne :D
  • a co je na tom tak skandálního?
  • Ano,takže už chápu,to cos tady napsal(napsala?)nebylo myšleno jako urážky ale jako vlastní názor.(a ten respektuju)
  • kobbra11
    skandál miley se opravdu ostříhala!!!hrůza.
  • Pro "Eli (anonym)"..to chápu,ale tim spíš je pak lepší brát takový věci už s nadhledem ne? :)
  • Tak sorry,ale já už jsem prostě 2 roky zvyklá že jí furt lidi nadávají.
  • Hale každej má rád něco jinýho.Je to dětská hvězda ( i když už "dospělá je) ale takhle nálepka jí nejspíš už zůstane.Neberu vám nic a to že řeknu něco negativního nemusí znamenat,že po ní budu nadávat :)
  • Fajn,beru to že nemáš rád Miley ale, vypadá to že bys jí každým okamžikem měl začít nadávat do nány apod. jako Milan aspol.
  • A tvoje NEosobní názory na mě mě fakt žíly netrhaji :) Jsou jen kvůli téhle hvězdě :D:D:D
  • Tak se mi zdá,že mě někdo okrádá o to,co už psáno bylo.Osobně jí vážně neznám a ani by zájem nebyl.Jde o to,že ne každej jí má prostě v oblibě,tak jako vy tady.Ale neznamená to ještě,že tu nemůžu říct svůj názor!Takže ani obouvání od tebe do mě taky neni taky neni "hvězdný" :)
  • Mluvíš jako bys jí znal osobně.Ale řekla bych že ne.Takže sis prostě o ní utvořil názor a hotovo?Dobře, taky mám o tobě názor,který není zrovna pozitivní.A klidně si tu zůstan ale zbytečně strácíš čas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit