-
sbohem!!!! *16*
-
ty si taky velkej otřes!
-
11 dní tu nejsem a hned jak sem přijdu nestačím se divit..
Hateři a provokatéři uvědomte si, že my jsme fanoušci Miley Cyrus a nemáme zájem o vaše negativní komentáře. Chodíme sem abychom si psali "kladné" komentáře a ne aby jsme viděli ty vaše neustálý kecy a narážky!!
teď přejdu k věci s písničkama:
U písniček z Hannah Montany je pravda že je nazpívala Miley Cyrus, ale ona je nazpívala za svoje herecké ztvárnění Hannah Montany!! ty písně patří jenom k seriálu Hannah Montana a věci s tím spojené. Miley Cyrus je solová zpěvačka která má svoje vlastní písně!!! a že některé svoje písně nenapsala ona... co je na tom ??? myslíte si že všechny ostatní hvězdy si napsali písně všechny sami ??!! Takže se do toho nepleťte když ani pořádně nevíte, co máte sami v hlavě!
za druhé: Co je vám do toho, že chceme aby Miley byla tady na osobnostech na prvním místě ???!! znovu opakuji jsme její fanoušci a jsme rádi za každý její postup v anketách nebo diskusích!! Vám haterům a provokatérům to může být "vy víte kde"!!! *16*
Tak nám dejte už pokoj a táhněte si na na nějaký antifanouškovský stránky!!! *16*
My fanoušci Miley milujeme a váš názor to nezmění!! *16* *5*
PS: zdravím fanoušky Miley ( hbdelfin, jamila, kajuska4, tfpdaa, Eli atd.) *3* *2* -
ona je otřes co na ní tak užasniho je ani neumí spívat
-
miluji miley cirus sem jeji nejvetsi fanika jestli mi milej odepises budu nejsttnajsi clovek na cele zemnekouli *14* jo a jak tam naka holka pise je namislena nana tak ona je a nana a kdis ji ctu je mi stoho na *11*
-
Protože, potřebuju členy do klubíku a tak to píšu všude možně :D
Mimochodem nechceš být členem?? ;D *4* -
přesně helčo ;)
-
ale to je jedno jestli to nazpívala Miley Cyrus nebo hannah montana ale tam jde o to že písničky co byly zazpívány nebo patří k Hannah montaně patří také k "ději" hannah. Hannah Montana "byla" hereckou postavou Miley Cyrus a proto musela zpívat tyhle písně na koncertech které byly spojeny s "hannou" ale poté už je nezpívala jako sama za sebe.(hoedown throwdown a let's get crazy jo ale super girl atd ne!)
Tak už tady přestaň mlet ty svoje negativní kecy a běž pryč!!!! *16* -
když víš že to sem nepatří tak proč to sem teda píšeš ?? :DDD
-
Ano asi je opravdu málo takových co si píšou své vlastní texty.Tim o práci mín,když má "jen" zazpívat co jí kdo napíše.A že s tím nemá nic moc společného? Ona snad nehrála v tom dětském seriálu "hannah montana" či jak? Tím pádem s tím bude mít dost společného ne? :) Nazpívala to Miley Cyrus?,nazpívala a co sejde pod jakým jménem?! A to,že se jiné osobě líbit nemusí a tobě zase jo..Nemusíš se snažit přesvědčovat o opaku.:)
-
pardon ta stránka je: http://ufiklubik.blog.cz/
a http://staj.ufonek.net/ -
Vím že to sem nepatří, ale prosím přečtěte si to! ;)
Hledám členy do mého klubu ALIENS...
Přihlásit se můžete na těchto stránkách: ufiklub.blog.cz
Zároveň se musíte zaregistrovat na staj.ufonek.net (jestli už jste tak je to skvělé!!)
Děkuji vám když se přihlásíte =) *3* -
Můžu se zeptat kolik ti je??? ... asi moc ne viď? ... protože jinak by si věděla že písničku Super Girl nenapsala ona ale někdo úplně jiný a ona jí nazpívala jako Hannah Montana .... tzn. že ona nemá s tou písničko vlastně skoro nic společnýho... a navíc ta písnička je dobrá :D :D :D .... takže...........
-
Já osobně jí nesnášim dřív sem jí měla ráda ale to nespívala supe girl dejte si to do překladače sem super holka každý mě miluje každý chce být mnou ale vzpamatujte se není nic jinýho než namyšlená nána !!! *12* *12* když jí poslouchám je mi s toho na *11*
-
No konečně...aspon někdo takovej o kom sem tady psala v příspěvcích.Že nesejde na tom jestli je 50tá nebo první (když stejně navíc o nic nejde) a stálí fandy si tak jako tak udrží...
-
Já budu mít Miley ráda i kdyby byla na posledním místě :))
-
Běžte si radši hrát na píseček!!!!
-
Takže...Dneska jsem měla čas přemýšlet o tom proč chci aby Miley byla na prvním místě.(předem upozornuju že nejsem moc na slohový práce,takže doufám že to vyzní tak jak si představuju)Jasně že mi na tom záleží ale,kdyby se Miley ocitla třeba na posledním místě tak bych si kvůli tomu žíly nepodřezala.Myslím,že jsou i důležitější věci(at si každý říká co chce!)Spíš bych ráda aby tu bylo víc srandy jako předtím.(mrkněte na starší diskuze)Takže to shrnu.Předtím jsem psala že bych ráda aby byla naše Miley na prvním místě což bych byla docela ráda ale,uvědomte si že jsou mnohem,mnohem důležitější věci.(bože,snat to nebyla hloupá řeč)
-
nenene ségra vtrhla mi do pokoje
-
Ty jsi ale pitomá...