Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud vím,tak takhle diskuze je otevřená všem.A všem NEGATIVNÍM i pozitivním názorům,tak se to naučte přijmat a nevyhazovat lidi za to,že nesdílí s vámi stejný názor.
  • Nikoho vám znechutit nechci.A až jí poznáš osobně tak si jí tu bran horem dolem.
  • Takže,"no kdo"nebo kdo jsi měl bys jít svým chováním ničeho nedocílíš.
  • Ale ty jsi teda nejspíš u toho byla taky ne? :D Že tak dokonale všechno víš :D Proč by se něco takovýho napsat nemohlo? :D Kamarád(mimo ČR)se na super.cz dostal v jednom článku taky."Novináři" všechno vypídí.Jasně,že to může být "přitažený za vlasy,ale proč by v tom pravda nebyla? :D Nebyla si u toho,nikdo tady z vás,neznáte jí,nevíte jaká dokáže být,tak klídej ju.
  • Spíš je tady ubohý to jak se nám snažíš předhodit že je Miley blbá atd.Ale nám ji neznechutíš. *3*
  • kajuska4
    "a divíš se ?? než by ses radši podíval na videa a fotky a pochopil že to je třeba uplně jinak ???!!
    Ty nám tady napíšeš článek ze super.cz ale nechápeš že super.cz je jenom bulvár a všechno si přibarvil.. řekni mi jak by mohli lidi ze super.cz vědět že se hádali ???!! nijak prostě viděli fotky a přijde jim že se hádaj a prostě si to přibarví a napíšou o tom článek plný lží!!"
  • No jo,tady se fakt nesmí říct nic negativního.Nic říct proti tý cácoře malý :)Jinak se to hemží mínusama :)Jak ubohý :) Asi si "někdo" z prstu nevycucal jaká umí být hysterka :)
  • No jo,tady se fakt nesmí říct nic negativního.Nic říct proti tý cácoře malý :)
  • A nedivím se ani tomu,že "Raději jde pár kroků před ní, občas hodí otrávený výraz a do výstupu rozparáděné Miley nijak zásadně nezasahuje."
    Je mi ho upřímně líto.
  • "Ostrá hádka Miley Cyrus a jejího přítele Liama: Přihlížela tomu i zpěvaččina matka a sestra".
    "Mladým milencům nejspíš nejsou hádky cizí. Začátkem týdne si dokonce neodpustili výměnu názorů ani na ulici v losangeleském Burbanku poté, co se z oběda vraceli k jejich vozidlu. "
    "Liam se však zdá být flegmatikem, kterého podobné výstupy jeho partnerky nijak zvlášť nevyvádí z míry."
    "Flegmatický přístup má Liam i v opačném gardu."
    " V jednom kuse se k němu tiskla, držela jej za paži a líbala na rameno." Liam se však téměř celou dobu věnoval svému mobilnímu telefonu nebo koukal po okolí."
    --
    Ne že bych něco někomu nepřála,ale tomu klukovi se fakt nedivim :D a nezávidim :D Kdo by na takové výstupy zvědavý byl :D Hotový andílek :D
  • Nesnaž se nám znechutit Miley,v jádru je pořád ta stejná holka.(tak jak to řekla xoxelinkaxox)
  • nechte ji už konečně žít...je to její život,tak ji pořád nekritizujte..
    a navíc tohle vystoupení bylo už poměrně dávno...sladká Miley nemůže být pořád...prostě ji to už nebavilo..trochu se změlila a pořád je stejně hodná,přátelská atd..a to je snad podstatný..nezáleží na tom jak tancuje ale jaká je uvnitř...a mimochodem oblíbená je vcelku hodně..někteří fanoušci odcházejí,jiní zase přicházejí-tak to bylo,je a vždycky bude
  • http://www.youtube.com/watch?v=SUoMYk3-Wcw

*8* Ta už vážně neví jak vzbudit pozornost. Je to přesně tak jak někteří před jejími narozeninami říkali, že po 18. narozeninách už nebude sladká mileynka a už nebude tak oblíbená... *12*
  • tfpdaa
    Bomba! Pár dnů zpět jsem se mohla počůrat smíchy. :D Nejdřív se dozvim, že nový album Demi se má jmenovat #Skyscraper, asi nemaj ani zdání že album Demi který vychází 20 září se jmenuje #Unbroken a je to největší hit twitteru. Oni vlastně twitter ani neznaj. Pak že Justin má přijet do Prahy. Ještě větší prča a blbost xD. Co se dozvim nakonec?! Že pokud umřu dřív než Miley tak mi pujde na pohřeb ne? *15*
  • kajuska4
    pání vážně už je to tu přísnější *8*
  • bože ty si myslíš že sem ten milan nebo co tak to seš peknej ty víš co. *7*
  • ahojky máte někdo blog?já mám s miley c. ale neevim jak tam mám vkládát video poradíte mi někdo prosím??
  • A víš co? ZŮSTÁVÁM!!!!! *1* *1* *1* *1*
  • armenakos1
    už konečně odcházíš ?? Huráá!!! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit