Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • armenakos1
    a hele nová diskuse... týden tu nejsem a ono se to tu takhle změní...
    *1* *1*
    ale že by se mi nějak hrozně moc líbila tak to ani ne :DDD :DDD
  • armenakos1
    nejspíš :DDD :DDDD
  • tfpdaa
    jaj... moje chytrost je novým objevem :D
  • jackie28
    zdenca016.blog.cz/ jukněte na můj blog...můžete zanechat komentík a nebo napsat zprávu...popř.je tam i anketka a můžete blog ohodnotit
  • kajuska4
    Jj to seš i já už vím :-)
  • tfpdaa
    Jo no... a víš co? Už jsem to objevila! Sem chytrá co? :D
  • kajuska4
    musím jít na fotky a pak dizkuse ajo :D už to ide a když kliknu jen na dizkusi objeví se stará *2*
  • kajuska4
    Než se to všici naučíme *1* *14*
  • kajuska4
    jj líbí dcl :D
  • tfpdaa
    Takže... Nová diskuse celkem ujde, ale... ještě sem neobjevila jak se dá odpovědět a "oznámkovat" příspěvky *1*
  • jamila
    wau nová diskuse??? *1* tak jak se vám líbí??? *3*
  • Re: Re: miley cyrus a max azria

Já vím kolik tak stojí na E-bay (přibližně):D ale mě spíš zajímá váš názor kolik by jste byli ochotný dá za to oblečení ;)
  • Re: miley cyrus a max azria

hele,zkus se podívat na ebay.com ;))
  • jamila

miley cyrus a max azria

ahojík mám otázku za kolik korun by jste byli schopní si koupit oblečení od Miley???? .... moc by mi to zajímalo pište ceny např: tričko 200Kč apod :)
    předem díky moc mi to pomůže ;) :)
  • cigarety

S tím kouřením se mi to nelíbí ;) mám ji ráda, ale bohužel minulej a tenhle rok ji nějak nepřeje ;) nejdřív ty obleky, potom bongo, teď kouří,,, když už i Armenakos, což je v česku snad největší samozřejmně zakomplexovanej :'DDDDDDDDDDDDDDDDD fanoušek by jí propleskal tak asi tak nějak,, nevím jestli se mi její způsob vystupování nelíbil více třeba v roce 2008 nebo 2009 než teď. Upřímně, s tou provokací už to není ona, má pořád stejně krásný texty ( některý) ale bohužel se mi už tak nelíbí,,

hele, koho teď vlastně má za nej. kamarádku, nebo aspoň za nějaký kamarády, přijde mi, co se kamarádů týče nějak opuštěná.. podle mě, by potřebovala kamarádku o kterou by se mohla opřít, bohužel, těch teď moc neníí..
  • Re: fff

TO JE SUPER. :DDD TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • fff

Jóó už je 2 :DD
  • Re: Re: Re: Re: Re: takže je to pravda

tm recht, a navic tome ty mas na profilovce mileynu. chces rict ze vypadas jako ona
  • tfpdaa

Re: Re: Re: Re: Re: ???

mohl by jsi s tím přestat? :DD Strašně všechno zabíjíš... já nikdy nemůžu přestat se smát po tom co tu od tebe čtu :D To mě úplně... prostě zabíjí!! :DD

PS: Proto sem moc nechodim... od toho smíchu se mi dělaj vrásky :D
  • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: ???

jo konečně se mi zobrazila new profilovka..... tak se sám sobě zasměju...... hahahahahahaaaaaaaaaa haaaaaaaaahahaaháááááá :DDDDDDDD :DDDDDDDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit