Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fuj!!!! musela si sa takto zhoršiť!!
  • Tak sa znechutila u veľa ľudí. Keď bola menšia bola veľmi pohode. Teraz je to obyčajná š.........
  • Mozno ze je super herecka ale tym sa vsetko zmenilo ona neni ta miley ktora bola a ktoru si myslite ze je ona bola ta miley teraz je homosexuaticka
  • Ja ju komentovat nemusim ona je taky velky skaredy komentar
  • Ostrihané vlasy sa mi moc nepáčia, ale si SUPER HEREČKA
  • Ostrihané vlasy sa mi moc nepáčia, ale si SUPER HEREČKA
  • A elis my nemozme za to ze mas rada sexualitku
  • co si vymišliš že jsi ji potkala větší nesmysl jsem nikdy neslišela jsi uboha proto že jsi mysliš že když napišeš takovou pi*ovinu tak si tě bude všimat víc lidí já mám miley moc rada ale tohle bych si nikdy nevymislela *3*
  • přestante ji takhle ponižovat chtěla bych vidět jak by ste se chovali vy na jejím místě *3* jste jen závístivy, a všychní ví že vy všichní by ste byli radí na jejím místě *3*
  • Faith ma pravdu kazdy je iny ale iny ako clovek nie ako sexualitik
  • Ona by sa mala hambit co ona robi to ani jedna homosexualitka by neurobila pozrite sa na fotky na googlu od jej prveho rokoku po tento blby sexualny rok aka bola krasna dobra nesprvala sa sproste ale teraz ta dobra popova hviezda je znej zla popova hviezda a nielen zla ale sprosta popova hviezda a dobre ze este do video klipu neni ta jej modelka este dobre ze sa nevikasle na karieru kvoli tej IDIOTKE
  • Ale fakt je le*ba lebo sa vraj boskavala s dievcatom na parkovisku a okrem toho uz randi s tou modelkou Stelou
  • Aha, takže nový trend je houpat se nahá na kouli, olizovat kladiva, líbat se před novináři s holkama apod.
    V tom případě jsem asi zaostalá. Dává velmi krásný příklad dětem. Její opožděná puberta, sklátí i ostatní děti! Na její koncerty by měli chodit děti starší 15 let, protože jestli na svých koncertech dělá ty hnusárny co dělá běžně tak jí opravdu patří můj potlesk. Miley se chová jako laciná děva(a ne, děva není sprostý slovo)! Ukazuje své tělo, které ovšem zajímá všechny muže(výjimka se najde).Nebudu se divit jestli se z ní nestane striptérka nebo prostitutka! Pokud tady paní olizovačku kladiv tohle okamžitě nepřestane bavit, neskončí to sní dobře!
  • naprosto souhlas *4*
  • ty si dost ubohá
  • A naco sa hra na nieco co nieje? je to trapne smiešne, tym len stratila fanúšikov ktory mali radi "JU" a teraz je len smiešna co hra na nieco co nieje.
  • No charizma táto tu nema, to si teda moja pekne na omyle.. ty nemáš sajn co to je charizma. Možno ma talent, spievať celkom vie.. Ale charizma je je nieco uplne odlišne a nema nič spoločne s talentom. Charizma je nieco prirodzene co je v človeku a co z človeka vychádza, ten človek sa vôbec nemusí nijako snažiť nemusí zo seba robit prostitútku a totálnu chuderu ani akože "rebelku" ona sa len hra na to, a je to uplne umelé, charizma je prirodzenosť co z človeka vychádza.. taky charizmaticky človek stačí ked zdvihne ruku a všetci su z toho hotový.. nemusí sa na nič hrať. Možem povedat ze velmi charizmaticky človek je podľa mna Wiz Khalifa, a rozdiel medzi tými dvoma osobami je ten ze Wiz taky nechce byt on taky je.. o ona taká byt chce ale vo svojej podstate nieje... nieje to prirodzená rebelka vôbec to z nej nevyžaduje je umelo vytvorená rebelka. Pink je rebelka, avril ale táto tu je trápna jak hus..
  • Ahoj, nevím proč si vymyslíš když to není pravda. To ti nikdo neuvěří :D
  • A taky proto, že už ji nebavilo jak ji všichni brali furt jako tu malou holčičku z Disney. ;)
  • Nemám 10, ani 11. A připadá mi prostě úžasná. Ano některé věci přehání a ták, ale je prostě úžasná tím jaké má obrovské charisma a jaký je to talent. Nevím no. Všichni to u ní řeší jaká je a jaká byla a přitom existují další zpěvačky, které se takto změnily a je nikdo neřeší. Uznejte si to lidi. Miley se řeší jen kvůli tomu že to byla malá Disney princenza. Všichni ji tak viděli i když už dospěla. Jak by bylo vám kdyby vás ve dvaceti všichni přezdívali malou Disney princeznou? Nic moc co? Ani se jí nedivím že to udělala. :) Navíc všichni vidí jak je polonahá, ale to jsou modelky taky, proč ona nemůže být? Vždyť má velké strdce... Tak už ji nechte být.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší