-
To much and we miss the old Miley *9*
-
My name is Lucy and Hannah Montana/Miley Cyrus I liked 7 years, but I had no idea what you are subscribed to happen to her. Miley if you are reading this then you are disappointed us. *13*
-
hana motana bila fagt heska pak
se zmenila dejte like jesli ji mate radi nebo ne us -
Zlatička pište mi vaše hejty,dotazy a co já vím na můj profil ! ;) moc ráda pokecám ;) :))
-
Bola pekná pred tým než zošalela ale nemuselo to tak byť podlieha na ňu okolie ten svet je šialený podľa mňa je len preto taká aby sa páčila ľuďom a bola moderná a pasovala do dnešného sveta! *7* *7*
-
přesně *14* *14* *14*
-
Ja mam majli rada a zdycky sem mnela i hanu montanu mo rada
-
myley cirus miluju te ale to si mislim žefšeci ale bud sama sebou
-
taky bych si přela aby si to všechno co je zde napsany přečetla
-
to je pravda
-
nechapu ja se vam všem muže miley líbit je tak hrozná předtím byla daleko lepší než je ted to co ze sebe udělala je fakt střašny
-
miley vrat se jaka si byvala dřív
-
To je moje sestra ona ma vlasy jako v lola a a ty blond ma jako paruku fakt
-
Kde je ta Hannah Montana na věky.....Kde je, protože ji nemůžu v této jiné osobnosti najít.Neříkám že by měla být navždy Miley Stuartovou s blonďatou parukou, ale co takhle předešlá Miley Cyrus, také by se vám líbilo že by vydržela na věky....Já vím že jí asi většina z vás máte rádi,takže jim vzkazuji toto: Klidně ji mějte rádi mě je to šumafuk,toto je jenom můj názor.
Miley přečti si toto(i když vím že si to nepřečte,ale kdyby jo bylo by to super):Moc my chybíš, spíš my chybí ta stará Miley..........
A jestli Miley fans chcete klidně se to mě pusťte,ale říkám vám vy myslíte že se tím něco vyřeší...... -
Kdo tady nemá ráda mileynu at mi dá like
-
Víte co si o ní myslím já že je ta nejnechutnější holka nevím co si chce dokazovat. Ale měla by se hodně rychle zlepšit jinak skončí... A JÁ BUDU ŠTĚASTNÁ *16* *16*
-
miley když si hrála v seriálu hana montána tak si bila o sto procent hezcí *7* *7* *7*
-
Je hrozna
-
Přesně
-
fetka... měli by ji zavřít do blázince. sláva už jí leze na mozek...