Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rosalie13

Re: číslo

lool xD si děláš prdel, ne? :D:D:D:D:D:D a kde jsi ho sehnal? víš vůbec, kolik mají americký telofoní čísla číslic? *15*
  • číslo

Miley číslo je 957 356 159
  • melody12

forever

Miley je nejlepsi *14* *1* A hodne lidi ji srovnava s Avril coz nikdy nepochopim *5* ale bylo by bezva kdyby Miley prisla do CZ *14*
  • jana291995

Re: cr

já bych na Miley šla moc ráda!!!kdo viděla hannu montanu ve filmu?já na ni jdu dneska v sedm večer do kina s kámoškou!!!
    Moc moc se těším *14*
  • piskot256

Re: Re: Re: ????

jo zvonda má pravdu!! *3*
  • piskot256

Re: Re: Re: Miley v CZ?

Jo to máš pravdu mno....to by fakt bylo super ale škoda *9*
  • nicky0012

cr

miley v čr nebude to je blbost!! *9* ale je to škoda
  • Re: Re: Miley v CZ?

Ale bylo by to to dobry,kdyby prijela *4*
  • zvonda

Re: Re: ????

Každej se sice nefotí sám ale nevim co je na tom že se sama vyfotí, a bordel v pokoji má hodně lidí a to že je slavná z ní nedělá dokonalou..( v tom smyslu že je ve všem nejlepší) jinak samozřejmě Miley je skvěla! *3*
  • piskot256

Re: Miley v CZ?

tak to nwm...ale bochybuju že by tu přijela!!takzhe asi ne *9*
  • Miley v CZ?

cus vsichni slysel jsem ze se Miley chysta do CZ.nevite jestli je to pravda?
  • Re: Re: MTV

kolik mas ty?
  • luida

Re: MTV

to je docela slabý IQ!!!!
  • luida

Re: Knížka

Obsah bude většina o tom, jak se rozešla a sešla a rozešla s Nickem a jak ho nenávidí...... Tak bych řekla, že o tomhle to bude, když to psala ona! Bude asi psát jenom o Hanně Montaně a o klukách a turné! To si myslím já! Je moc mladá na to aby psala knihu!!!!!
  • nespesna

hrůza

no to je hrůza tady se lidi pořát hadaj. *9* *9* *9* *9* *9* *16* *16*
  • jana291995

Re: jupí

já na to jdu zítra v 17:00...moc se těším!!
  • jana291995

Re: ????

co je na tom špatnýho že se fotí sama?..ty ses nikdy nefotila?!!!...? *7*
  • nicky0012

Re: ????

jak si na to přišla že xe sama fotí a jakej bordel v pokoji kde si to našla a když už jsi si jistá že je to její pokoj??a navíc každej se muže fotit sám at už seš slavná bo ne!!!
  • candy.madonna.hard

????

No já di ní nechci nějak rejpat, ale není to trochu trapný aby se sama fotila??? :O já proti ní nic nemám , ale vona je slavná, sama se fotí a má bordel v pokoji *13*
  • nicky0012

jupí

hej včera sem byla na hannah montana the movie to bylo fakt supertem co jste to ještě nevieděli fakt doporučuju je to fakt super moc se i to líbilo!!a newite kdy vyjde DVD tohohle filmu?? *4* *7* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit