-
Kecaj
Ty co říkaj že tedka byla nebo bude mít koncert například ve francii kecaj(každej koncert uvádí na oficialních stránkách). -
Hannah
Ty písničky jsou skvělí(ale jsou tam taky starý písničky) -
turné
Tohle turné přijede jenom do Londýna(tady je rozpis http://www.miley-cyrus.com/tourdate s.php )Snad přijede další turné(příští rok by na turné mohla zpívat soundtrack z filmu Last Song a čtvrtou serií Hannah Montana.Kdo si chce stáhnout
Hannah Montana Soundtrack 3 tak tady je odkaz(vyšlo to 8.července) http://rapidshare.com/files/252465790/HM3.rar -
mě je..
mě je 12. *3* *3* -
nwm
Kacko,kolik ti je roků?pls odepis. *5* -
Re: Viděla jsem ji!
Tak to máš asi hodně zazobaný příbuzný. V Paříži bych si nekoupila ani džíny, ikdybych chtěla!!!! A navíc kde si vzala lístek, nebo se Miley procházela po Paříži a zničehonic si řekla:tady udělám koncert!!!!!??? Asi těžko holka!!!!! -
Re: Re: Playback!!!!!!!!
ale zpívá, na playback ikdyž řekne někomu ať s ní zpívá!!!!! A změnit slova může, když tu písničku předem nahraje!!!! -
j
Dobrý nápad!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* -
--------
už by sme asi měli změnit tema vidim to tak:nevěřite mi,ale ja sem tam byla udělala koncert jen tak,před nějakym bytomim obchodem myslim mango butik nějak tak ale ja sem tam byla a viděla sem ju takže změnime tema *5* -
skusila si ho?
skusila si vubec to icq?????????? *3* -
mam jeji icq
a mam její icq tady je:583-602-196.nwm jestli je pravy ale pls skuste ho *15* -
ha,ha
jo jasně jenom zavidite tak se divejte na disney chanell,teda jestli vít e co to je.ZAVIDÍTE!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
hezkej pokus ale zkusilas to :D jen skoda ze ti na to nikdo nezkoci *1* too taky vzdycky rikamm joo mam strejdu v usa tetu v parizi to sem jako maly dite delala taky takze je jasny ze kecas kolik ti je ..., ja tipuju 11:D mamka ti tohle poradila nebo sis myslela ze nam vsem je 10 jako tvejm kamoskam .... jestli teda naky mas:D *15* *15* *15* -
Re: Playback!!!!!!!!
Ona na playback nezpívá neboť když si všimneš většinu písní zpívá na živo.Na většině písní vyzívá diváky aby zpívali s ní a nebo tam dá jiny slova a nebo se jí stalo uz že zapoměla slova.Jednou v životě zpívala na playback jinak fakt ne. -
Re: Playback!!!!!!!!
aj ja som to počula -
Re: vlasy
ahoj taky si nechávám narust vlasy :) dztak moje icq 480102069 pridej si me plsky :) pokecáme *1* -
co lžeš její lístky to by bylo už dávno vyprodaný nechlub se jo a podpis si mužu stáhnout z netu!! -
SOUTĚŽ
Druhé kolo soutěže o nejhezčí herečku!!!
http://parketa.blog.cz /0907/nejhezci-herecka-2-kolo#comme nt61603643 *14* -
Viděla jsem ji!
NEPŘESTÁVEJ TOTO ČÍST!Ahoj.Včera-v neděli měla Miley Cyrus koncert ve Francii-v Paříži viděla jsem leták(byla jsem tam na návštěvě tety a sestřenice)když jsme šly do obchodu a já sem viděla ten leták tak jsem zešílela.a ted mám s ní fotku a 2 podpisi(2 protože jsem měla pro kamošku)ona zpívala celkem 3 písničky takové ty originální-you get the best of both worlds,make some noise,noboddy perfect.fakt válela,jo byla skvělá. *4* *4* -
Re: Re: Playback!!!!!!!!
no jo kdyby to neni Hannah Montana poberu vsechnu moudrost sveta