-
Re: Re: mandy
myslím že ta co byla s Miley v Londýně nebo taková ta blondýna tak teď nwm.... -
Re: AHojteee
ty sji to napsala uplně skvěla mám miley strašně ráda a přesně takhle bych to i já napsala!!! -
Re: Playback!!!!!!!!
tolik písniček bych si taky nezapamatovala!!! -
AHojteee
sorry, ale nenavidim ludi, ktory odsudzuju Miley.Miley je jedno zabavne,mile dievca, ktore ma samozrejme aj svoje mensie vykyvy.to este neznamena, ze ju musite nenavidet.Hnusia sa mi tí, ktorí pisu ze ma kilo mekaupu na tvari.ked sa na nu poriadne zahladite zistite, ze ona ten makeup ani nepotrebuje.Je zlata,ma peknu cistu plet..Je pubertiacka a preto sa mozu najst aj nedostatky.Takze ak niekedy sa rozhodnete o nej napisat nieco zle, najprv sa zamyslite nad tym.
Pre mna je to jedna super baba, ktora si tu popularitu zasluzila...mam ju rada *4* -
Playback!!!!!!!!
Ahoj slyšela jsem, že Miley zpívá na většině koncertů Hannah Montana na playback!!!!!! Prý, že si nepamatuje slova svých písniček!!!!!! -
Re: mandy
A nevíš kdo?? -
Re: otazka
až na podzim protože místo Jetix tu bude Disney chanel a ten se přepne až na podzim takže nebude Jetix ale to disney..a tam bude Hannah Montana 3, J.O.N.A.S. a další..no má to být dobré ty seriály tak nevím no... *4* -
Re: miley cyrus
ahoj tak nějak se nudím pokecáš??až tu budeš tak mi kdyžtak napiš do vzkazů tvoje icko dííky *4* -
miley cyrus
ahoj jsem tu nová kdo si bude chtít se mnou psát tak mi odpovězte mi na příspěvek *1* *1* plís -
mandy
Mandy na stopro neumřela !!! *13* -
Re: Re: tsss..
jj taky jsem to videla ale už si nepamatuju na jaký stránce ale videla jsem to.. *3* -
what??
a navic nema v profilu zhe by umřela... *15* -
Re: Re: miley
k.a.t.u.s.h.k.a:ty ješte vetší *1* -
vlasy
aww..žeru mileyiny vlasy...už si nechávam narůst svoje... *15* -
what??
cože?..zhe by Miley umřela nej kámoška Mandy..to se mi nezdá.... *7* -
hm
Miley je uuuužasná,má užasnej hlas,užasnej styl,užasnej roztomilej obličej *1*,je proste dokonalá,a moc jí fandim a HM ve filmu je prosteee peckaaa *14* *14* *15* -
:-)
Hannah Montana je nejlepší seriál a upřímně miluju její vlasy jako Miley :-) -
Hannah Montana ve filmu
možná jí mužete stahnout zde http://www.rapidshare.com/ možná !!!!!!
ale musíte být registrovaní a mít to zaplacený *9* ale možná to tam není to vám fakt nepovim *9* -
mandy
Ne Mandy určitě nezemřela. Nedávno přidali nové video na svůj profil na Youtube. -
prosíím...
Ahoj,neví někdo,kde bych stáhla Hannu Montanu ve filmu?? Díky moc=) *4* *7*