Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • parket..a

SOUTĚŽ

Ahoj fanoušci Miley Cyrus-podpořte svojí hvězdu v soutěži o nejkrásnější herečku a to přímo tady
    http://parketa.blog.cz/0907/nejhezci-herecka-1-kolo#komentare stačí dát hlas v anketě *3*
  • nika97

Re: Re: Hannah

jj mili došlo a proto ho ani nechci *13*
  • nicky0012

já to psala

já to psala celou dobu že s tou jejich orientací jsou trapný!!díky že to vasdí více lidem než mě!
    *14*
  • miley16

andrejka

ja to o tehypoglykemii psala jen proto ze to miley v zivotopise..!
  • mate face

hejjj kdo zvass tady maa facebook??? a kdyztak jakej nebo si ho udelejte *5*
  • luida

Re: Re: Michael x Miley=blbost

možná ji teenageři mají rádi, ale oni nečtou zprávy od kritiků! Oni totiž tvrdí, že Miley Cyrus je špatný příklad pro dnešní mládež!!!!! Píší např. Že Miley se rozešla s klkem, vytroubila to za účelem, aby ho nenáviděli! Přiživovala se do 16 na úspěchu svého otce a do teď se prý ještě nepostavila na vlastní nohy! Fotí provokativní fotky, jak nahá, tak s provokativním výrazem.
  • luida

Re: ycvnmsfhn

milánku! hypoglykémie je záchvat z nedostatku cukru, který máš až když cukrovku máš! Já to musím vědět, když mám cukrovku!!!
  • miley16

ycvnmsfhn

je pravda ze Miley trpí hypoglykémií (vážnou chorobou podobnou cukrovce)..:????? *9*
  • 12mileynka12

Re: Hannah

kazdy rozdava nejaky icq atd takze skoro vsici se za ni vydavaji vam to nedoslo
  • miley.the.best

Re: Hannah

V USA icq nemají takže máš asi špatný ...
  • Hannah

jo mate pravdu uz se nehadejte a mate nekdo icq na Miley Cyrus jako uz jedno mam ale newim jestli to je pravy
  • nespesna

stop

holky ssssssssssttttttttoooooppppp
    toje jedno jestly tady je lezba nebo heterosexual tak se pořát nehadejte,mír laskavě ju?
  • miley.the.best

Re: Co se hádáš?

Já si myslím že homosexuálové jsou lidi jako každý jiný, ale zas je každý nemá rád, byl to debilní vtip "Mileyjeprdel" že jsem lesba, což nejsem a hned tady všichni mluví o lesboklubu, už bylo těch vtípků a hádek kvůli tomuhle tématu dost!
  • Re: Re: Re: miley cyrus

neurážej aspon jde vidět že ju mám ráda *3*
  • nicky0012

..

pomlouval ty jsi to o ní řekl a kvuli tobě se to tady rozpoutala víš takto nesvádjte na mě!! *13* a když H to napsalo tak tak semzačali chodit lesby jo at sem chodí je to pro všecnhy ale nemusí tu dělat kolem svý orientace takový éro!!to je vše tak midejte pokoj ju?pápápá těšilo mě se s vámi hádat!... *15* *4*
  • nicky0012

Re: Re: ví!

ted sem ti nnadávala!!
  • heatcliff

...

Hele ty nickino0012- nikdo jí tu nepomlouval- jsi fakt mešuge???
  • tetka.betka

Re: bludy?

nechceš už radši neříkat nic..
  • tetka.betka

Re: oni první

mě je naprosto ukradené jak se to píše ju??
  • nicky0012

bludy?

bludy ne?ale pravda!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit