-
SOUTĚŽ
Ahoj fanoušci Miley Cyrus-podpořte svojí hvězdu v soutěži o nejkrásnější herečku a to přímo tady
http://parketa.blog.cz/0907/nejhezci-herecka-1-kolo#komentare stačí dát hlas v anketě *3* -
Re: Re: Hannah
jj mili došlo a proto ho ani nechci *13* -
já to psala
já to psala celou dobu že s tou jejich orientací jsou trapný!!díky že to vasdí více lidem než mě!
*14* -
andrejka
ja to o tehypoglykemii psala jen proto ze to miley v zivotopise..! -
mate face
hejjj kdo zvass tady maa facebook??? a kdyztak jakej nebo si ho udelejte *5* -
Re: Re: Michael x Miley=blbost
možná ji teenageři mají rádi, ale oni nečtou zprávy od kritiků! Oni totiž tvrdí, že Miley Cyrus je špatný příklad pro dnešní mládež!!!!! Píší např. Že Miley se rozešla s klkem, vytroubila to za účelem, aby ho nenáviděli! Přiživovala se do 16 na úspěchu svého otce a do teď se prý ještě nepostavila na vlastní nohy! Fotí provokativní fotky, jak nahá, tak s provokativním výrazem. -
Re: ycvnmsfhn
milánku! hypoglykémie je záchvat z nedostatku cukru, který máš až když cukrovku máš! Já to musím vědět, když mám cukrovku!!! -
ycvnmsfhn
je pravda ze Miley trpí hypoglykémií (vážnou chorobou podobnou cukrovce)..:????? *9* -
Re: Hannah
kazdy rozdava nejaky icq atd takze skoro vsici se za ni vydavaji vam to nedoslo -
Re: Hannah
V USA icq nemají takže máš asi špatný ... -
Hannah
jo mate pravdu uz se nehadejte a mate nekdo icq na Miley Cyrus jako uz jedno mam ale newim jestli to je pravy -
stop
holky ssssssssssttttttttoooooppppp
toje jedno jestly tady je lezba nebo heterosexual tak se pořát nehadejte,mír laskavě ju? -
Re: Co se hádáš?
Já si myslím že homosexuálové jsou lidi jako každý jiný, ale zas je každý nemá rád, byl to debilní vtip "Mileyjeprdel" že jsem lesba, což nejsem a hned tady všichni mluví o lesboklubu, už bylo těch vtípků a hádek kvůli tomuhle tématu dost! -
Re: Re: Re: miley cyrus
neurážej aspon jde vidět že ju mám ráda *3* -
..
pomlouval ty jsi to o ní řekl a kvuli tobě se to tady rozpoutala víš takto nesvádjte na mě!! *13* a když H to napsalo tak tak semzačali chodit lesby jo at sem chodí je to pro všecnhy ale nemusí tu dělat kolem svý orientace takový éro!!to je vše tak midejte pokoj ju?pápápá těšilo mě se s vámi hádat!... *15* *4* -
Re: Re: ví!
ted sem ti nnadávala!! -
...
Hele ty nickino0012- nikdo jí tu nepomlouval- jsi fakt mešuge??? -
Re: bludy?
nechceš už radši neříkat nic.. -
Re: oni první
mě je naprosto ukradené jak se to píše ju?? -
bludy?
bludy ne?ale pravda!