Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luida

Re: Re: Michael x Miley=blbost

no jo, ale uvažuj M.J je mrtvej a slávu má teď jenom on! Hlavně, že se o něj předtím nikdo nestaral a teď ho všichni milujou a je nad Miley.
  • miley.the.best

...

Tý jo, napíšu jeden koment a rozjede se tu přiznávání orientace, jen tak dál holky *4*
  • heatcliff

...

Jejda, to se nás tu sešlo lesbiček! Ale jsme ráda, víte už dál nemůžu lhát, líbí se mi Myley the best- pokud chceš tak mi plsni,protože jsi , no hm, božská...Jinak aby nás tu bylo víc přizvu další kamarádky, teda ty , co jsou lesby, když je nás tu většina, nebudu sem tahat heterosexuálky...
  • SexyPusy-Miley

...Holky? tu je nejaký lesboklub?? možem sa pridať??? ja som lesba...a som rada že ňou som...a počula som že Miley...je sexy kus a tie jej kozičky?? úúúúú...tie by som rada videla...a co tá prdel...tá nemá chybu

*1* *1* *1* ....Holky posielam vám pusu *14* *14* *14* *14* *15* vy ani neviete ako som sa zbuchla do Miley *9* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Psí prdel:....chichichichi

......Ahoj Já som Miley...ak to naozaj chceš tak zavolaj...995400789...pretože já to chcem...

PS : Iba pre holky
    chichichichi *1* *1* *1* *1*
  • heatcliff

Miley ...

Jé, ahoj, slyšela jsem, že je tu nějaká banda lesbiček...Tak jsem si říkala že zajdu, no Miley a jo, je sexy pusa, hlavně její kozičky. Kdyby nějaká z vás chtěla, tak mi plsnětě, a já vám pošlu fotky mých koziček.
  • I Love you Miley:D

ahojky ludia...já som dalšia lesba...takže Miley je moja láska...ja ju chcem...ale inak,má sexy zadok čo poviete??ne ne ona je celá sexy..úúúú... *1* *1* *1*

PS : všetky lesby kozy von!! *1*
  • Miley Cyrus

Fly on the wall je super písnička.
  • vininka

Re: Michael x Miley=blbost

Dobře mě je taky 15 a uznávám, že Michael byl skvělej kámoška je stejně stará a taky ho zbožnuje....nechci mu brát slávu ani to jakej byl ....byl opravdu dobrej jak zpěv, tak názor, pohyby ....jenom chci říct, že ted hodně teenagerů fandí Miley....
  • vininka

Re: Re: heazydecay

jejda ničemu takovýmu nevěřte to určitě nejsou pravé kontakty na Miley
  • vininka

Re: Re: Re: koncert

ona je komička, takže musí dělat xichty atd
  • vininka

Re: Re: Re: Re: Miley *6*

no já to poprvý slyšela tak před měsícem
  • vininka

Re: Re: blebleble

hele nenavážej se pls do někoho koho neznáš...třeba jí je deset no a co že tam má kočku? někdo rád autíčka, panenky, něco jinýho a někdo kočky
  • miley.the.best

Re: Pipina Montana

Já ten program jaksi nemám? Kde ho můžu sehnat? Asi nikde že? *1*
  • miley.the.best

Re: Re: tsss..

Vidělas ty vyžraný amíky, jak secpou hamburgerama? Tak netvrď jak má takovou postavu každý!
  • m

hej když nebudete miley pomlouvat tak my vás taky nebudem pomlouvat *1* prosím už nepomlouvejtwe
  • miley.the.best

Re: Re: Re: Re: Re: miley je...

Hej rpoč si v jejím fanklubu, když o ní píšeš hnusný věci??? *1* *1*
  • heatcliff

Pipina Montana

Dobrý den, všem fanouškům bych chtěl oznámit, že na kanále Blbix, startuje zítra nový seriál,: Pipina Montana, a že rozpočet natáčení stál 5 korun¨.
  • nevite kde bich sehnala text k poslední písničce z její desky someday.

A nechte si toho když ji nemáte rádi tak sem prostě nelezte, vždyď to nemá logiku, akorát tak ostatním kazíte dojmy.
  • nika97

Re: ...hm...

jn jsou ale zas jaký . tak proč to ppíšeš aby jsme se zase rozhádáli *7* hm neřeším

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit