-
oni první
oni první uráželi miley jo a al.píše se miley ne maily bo jak to píšeš!!ju?? -
...
Ty nicky0012- víš úpřimě, vím že jsi hetero, protože kdybys byla homo, nelezly by s tebe takové bludy, které tu říkáš...pá!!! -
Re: ví!
no bud ráda to je tvá volba, ale když o nich nic newíš drž pusu!!to mi stačí, nenadávej na ně! -
Co se hádáš?
Poslouchej, mám toho úpřimě dost, já přiznal že to byl vtip,jo a homosexuálové jsou normální. Takže se nevztahuj na začátek diskuze! Nikomu se tady nenadávalo, než jsi přišla ty ¨ze svými moudry. -
ví!
ví že ČR je ale nedotkne se jí to to máš pravdu ale proč tohle dělat jejím fanouškum??jo o homouších nic newm protože jím nejsem a abych pravdu řekla sem ráda\!!!pá! -
Re: Re: ...
jako i kdyby tu někdo vyjádřil svojí orientaci (myslim homosexuální) tak to sice neodsuzuju, je to prostě tak daný, že ne každýho přitahuje stejné pohlaví, ale nerozmazávejte to tu pls -
Re: ..
jako ty si asi nepochopila že mě o Maily nejde..mě jde o to, že urážíš homosexuály aniož o nich něco víš, jo neměli uražet Maily, ale myslíš, že se jí to dotkne..nějaká česká diskuze ona ani neví že ČR je.. -
Re: ...
upřímně plno lidí to tu chápe že to nemyslíte vážně a děláte si legraci , ale není to moc vtipný bo já nwm no je to vaše věc, když to chcete říkat -
..
víš nejsem tak blbá jak myslíš!!a dík že si uznala moji chyby kdyby sis přečetla tu diskuzi od začátku od těch leseb tak bysto pochopila víš já bych ti sprostě nenadávala klidně se jich zastej ale proč se zastávám miley jen já víš tobě by se taky nelíbilo kdyby o tobě někdo říkal že si lesba bo ne??tak toho my dvě pls necháme já se nerada hádám ale měla bys vědět jak to začalo víš!! *4* *7* *9* *3* *3* -
??
Se vzpamatujte ku..a no a co že je tady nějaká holčina lezba, tak at je..když to tak cítí..když se jí líbí holky, je to její věc, její volba, a že jí tady nějaká 12 holčina, píše že je to hnus a tak..to nechápu, at si to myslí ale at drží hubu ne..chápete je to její věc, a at je Maily, nebo není lezba, tak je to také čistě její osobní věc!! -
Re: normální?
Tak poslouchej, nejsem holka ale kluk, a laskavě si nech těch svých pitomích poznámek, je to normální! a to i pro hodně heterosexuálů! prostě to nemůžeš pochopit!!! láska jako láska! Víš kolik celebrit podporuje homosexuály?! Nic o tom nevíš, tak zmlkni! -
normální?
normální ano ale možná pro vás pro mně ne a pro ostatní hetero.je to taky nenormálnost!!a na mým věku nezáleži bo ty jsi určitě jen o pár let starší trakže nemachruj a mě bude na konci července 13 takže stěr! *4* *15* -
...
Poslouchej, než něco vypustíš z té svojí dvanáctileté pusy, přemýšlej. Homosexualita je naprosto normální, takžže se zdrž svých nadávek. Víš, je vidět že ti je 12 let. Jo a mimochodem,to vše byl vtip, žádná Miley se mi nelíbí, ani jiným...naletíte opravdu na vše... *15* -
....
Všechny lesbičky, které tu jsou, a že je jich tu většina, prosím aby své názory vyjadřovaly naplno, za to se přeci nemusíte stydět... -
....
Která z vás mi to chtěla poslat fotku???
Víte, jsem nezkušená a potřebuji nějakou dračici, co mě zaučí...ale to jsem se rozjela, pardon,...no ale když je to diskuze lesbiček, tak tu můžu říct cokoli. -
M.J. X M.C.
Holky, dávejte si bacha na to co píšete. Myslím, že Miley je lepší než Michael, protože teď se objevil jeho duch!!!! http://tn.nova.cz/zpravy/hudba/duch-michaela-jacksona-je-zase-tady-na-aute.html to video dole, já ho tam faktis vidím!!!! -
Re: Re: Re: Michael x Miley=blbost
lidi ho milovali i předtím, jen to nedávala vština tolik najevo....měl plno skandálů a hodně lidí tomu věřilo.....jsou lidi, kteří ted po jeho smrti chtějí dokázat jak ho milovali(a nemusí to být vždycky pravda) .....s kámoškou jsme se o tom bavily, že bulvár dokáže celebrity pošpinit a lidi tomu věří, dobře je to jejich práce, ale někomu zničí život....viz MJ .....a Miley mám ráda, proto se jí zastávám....jí taky bulvár a lidi ubližují.... -
no
no téda holky to hustý. -
:-)
ojoj holky:-) tady se to rozjíždí...já jsem sice hetero...ale lidi..jiný orientace podporuju!!!musí mít odvahu jako bejk *4* -
Re: ...
já su normál,ae zas jsem se poprvý cucala už ve čtyřech a ve školce!