Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nika97

Re: Re: Re: Re: Re: jezisi

hm a koho to zajímá že máš kluka *4* jako bez urážky jestli to pochopíš *5*
  • nespesna

kdo

kdo já mám jít spát?
  • gabi123

Miley *6*

Ahojky!
    Ej lidicky proc se tu furt hadate?
    Miley a Emily jsou nejlepsi a tim to konci!!!
  • Re: miley

tak to tě lituju,že si přesně jako ona! *9*
  • wojta_sek

Re: blebleble

jeziss ty si taky co zac nespesna *15* *15* vzdycky napises tak jedno nebo tri slova a to este samostatne ze ani nevime k cemu to patri *8* *8* podle tech kratkech vet typuju ze ti je nejvic 10 *15* *15* a to nepocitam tu kocickuuuu *15* *15* *15* v profilu bez ratsi k babicce aby te pohlidala *15* *15*
  • nespesna

blebleble

rači tady nepiš.
  • wojta_sek

Re: Miley dabuje...

joo diky a nevis kdo dabuje jacksna??
  • luida

Re: Miley *6*

Už spolu zase nejsou!!!!
  • simca24

Miley dabuje...

Miley v HM dabuje Pavlína Dytrtová ale ve filmu ji bohužel dabuje někdo jiný :(
  • nicky0012

Re: Re: Re: Miley *6*

hmm tak to je dobrý přeju jí to doufám že se nesklame jako ashley tisdale chudák!
  • gabi123

Re: Re: Miley *6*

jj pry jo
  • nicky0012

Re: Miley *6*

nick a miley oni spolou zase chodí??? *7* *4* *4*
  • gabi123

Miley *6*

Ahojky lidicky, nevite jak dlouho jsou Nick a Miley zase spolu?
    dekuju *14*
  • 12mileynka12

Re: Kdo dabuje?

jn to bych taky rada vedela uz minule se tu nekdo ptal a nikdo neodpovedel *3*
  • _fans_niki_

Kdo dabuje?

ahoj lidičky nevíte kdo dabuje Miley v seriálu Hannah Montana??...Samozdřejmě tady u nás...myslím tím česky..jestli někdo víte tak napiště díííky :)
  • 12mileynka12

Re: jj

ok
  • luida

Re: Michael x Miley=blbost

oprava poslední věty: I will never forget you, Michael!!!
  • luida

Michael x Miley=blbost

A kdo že tu vede v návštěvnosti nad milion!!!!!!???????? M.J.!!!!!!! A kolik má Miley prodaných alb:???? M.J. jich měl 750 000 000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jenom Madonna má 200 000 000!!!!!! Dobře on byl na scéně dýl. Nikdo na něj NIKDY mít NEBUDE!!!!!!! Když Miley splete v choreografii krok zmlátí jí táta?????? NE!!!! Bojuje Miley za spasení světa???? NE!! Michael natáčel klip v Riu a šli po něm všichni brazilští gangsteři, jenom proto aby svět neviděl guvernérovu neschopnost poskytnout lidem domov!!!(Mimochodem klip They don´t care about us) Mám mIley celkem ráda, ale jen její songy, MĚ připadá nějak hloupá!!!!! A co tím chcete říct, že Miley je pro mladý???!!!! To , že Michaela poslouchaj 50letý babičky a Miley třináctky v pubertě????!!!!!! To teda NE!! Mě je 15, jsem puberťačka, svýho bejvalýho nesnáším(ale nevytrubuju to do světa, abych měla pozornost, každej mě litoval a ho nenáviděli) ale Michaela zbožňuju a chtěla jsem jednou ho vidět live, ale nepodařilo se!!!! A to mě hrozně mrzí!! Koukněte se na jeho rozloučení a uvidíte, kolik lidí ho nadevše milovalo a uctívalo!! *9* Toto si píšu jen tak, pro mě Miley není nejlepší, pro mě je ON megahvězda 1. velikosti!!! A miley s ním NEMŮŽETE srovnávat!!!! Nechte tady těch hádek, že Miley sahá Majkýmu nad hlavu at. On zemřel!!!!!! Až umře Miley(já už tady nemusím být), tak ráda do její diskuze napíšu: Byla to super zpěvačka a poslechnu si občas nákej song!!! Ale král popu je král popu!!! A svět po něm stále truchlí!!!!! I will never forget you, Micael!!!! *9*
  • nicky0012

Re: Re: koncert

náhodou herectví jí de fil i seriál hannah montana jsou fakt best a ona to tam hraje hezky a i vtipně a samozřejmě v tom sebou souhlasím zpívá doopravdy pěkně ale hraje taky je dobrá ve všem! *14*
  • jj

Já teda souhlasím!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit