Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mishel1167

Re: ÚVAHA

jako ja ti to reknu tak on Michael Jakson je dobrej ale proste je upa jedno kazdyho je vec koho ma oblibenyho a td. PS:taky se nad tim zamysli *4* *3* *1*
  • Blog

http://love-miley-style.blog.cz/
  • wojta_sek

Re: Re: Re: ehm

jako ze chodi domu opila taky tady tedka muzu neco zacit roznaset i kdyz to neni pravda *8* *8*
  • luluvamp

ÚVAHA

Já vůbec nevím,proč to tady řešíte!!!Co vy o tom víte?To,že jí máte rádi neznamená,že to není mrcha první kategorie! Ted mi tady všichni~její bláznivý fanoušci budete psát,abych šla někam...ale zkuste se zamyslet,že by na tom trocha pravdý být mohla! A ty kecy,který jsou na tom blogu dole,který údajně sama napsala,jsou naprosto debilní!! Ona sama je debilní! Ano,líbí se mi její písničky...ano,je hezká...ale to je vše!!A jak tady někdo píše,že nikdy nemůžeme dosáhnout toho,čeho ona...tak to je sice pravda,ale kdyby jí všude neprocpali rodiče a nestáli za ní...byla by to nula,jak tady píšete,že jsme my,ti kteří jí pomlouváme!!Tak,já myslím,že to s Miley bude stejné,jako třeba s TH....dřív je všichni žrali a kde je jim ted konec...?! A ještě~>Miley nesahá Michaelu Jacksonovi ani po kotníky!!!!!!! *13* *3* *1*
  • Blog

ahooj tdy mate muj new blog davam tam dycky upa cerstve poznamky Miley z Twittru tk se kouknete budu moc rada *3* http://love-miley-style.blog.cz/
  • hghjzhi

koukně te se na tohle
    http://www.stream.cz/video/3 22038-dokument-o-michaelu-jacksonov i/0
  • 12mileynka12

Re: m

myslim ze to psali v top divce tedka nevim ale je nejlepsi
  • 12mileynka12

Re: Re: ehm

ehm jako treba jaky *9*
  • nespesna

ano

jo ten blog je fatk hezký a ty fotky taky.
  • hilarynka125

Web o Miley

Ahojky jukněte plsky na muj blog
    www.konicek125.blog.cz je o miley díííky moooooc =))))♥♥♥
  • nespesna

jo

žádné drby
  • m

Kdybyse nečetli ty drby v bravu, dívce atd. , tak by to bylo mnohem lepší. teď mluvím samozřejmě o těch co někde přečetli že chodí domů opilá. A abych nezapomněla Miley je nejlepší!!!
  • wojta_sek

Re: ehm

hele ty 12mileynka12 co tady roznasis drby *1* *8*
  • 12mileynka12

Re: Re: Re: Re: Njn

nn
  • 12mileynka12

Re: Re: Re: Re: Njn

a kdo rikal ze sem ho videla
  • 12mileynka12

ehm

hele ty petrap jako co se do me montujes
  • 12mileynka12

Re: ne

souhlas
  • nika97

Re: umrel

Jn mili máš pravdu *15*
  • nespesna

ne

ne nebude.
  • david16

začla se mi líbit :)

Čau lidi Miley semi začla šíleně líbit :) je taková fajn a v Hanně montaně semi moc líbi je tam mrtě trhlá :D a hlavně nej díl je Nebojuj o právo na večírek :D je prostě skvěla.... A chtěl bych se zeptat jestli sem můžu chodit i když fandim i Avril četl sem jsi docela daleko diskuze *15* tak jestli to nebude vadit *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit