-
Re: Re: Mrtvá kámoška
jj v Bravo Girl to tam říkala.....to je mi líto *9* -
Re: Mrtvá kámoška
Coze??? Miley zemrela akmoska?? -
Mrtvá kámoška
Čau..zajímalo by mě jestli ta kámoška která zemřela Miley je ta nejlepší...myslím 'ňák mandy se menuje...nebo tak nějak....dík za odpověď -
otazka
kdy se bude vysilat hannah montana 3 ? ??????????????????????????????????? ???????????????????? *9* -
otazka
kdy se bude vysilat hannah montana 3333333 ? ??????????????????????????????????? ???????????????????? *9* -
aww...
newite nekdo by bych si stahla hannu??...film...hledala sem ji vsude ale pste sem ji ete nenasla.....jo...MILEY JE BEST..xDxDxD *15* -
Re: miley je nej
Mě teda o hodně víc když je to opravdová Miley Cyrus ale každý má jiný vkus *3* -
Nová
Ahoj som tu nová a chcem aby som mala veľa priatelov len aby mali radi miley cyrus alebo vanessu alebo selenu a moc tu nebudem chodiť asi raz za mesiac alebo raz za týden -
ne!
jo a co sš v tom případ ty???když ji nemáš rád tak sem nelez!! a nemluv sprostě!!! -
miley je nej
miley je nej herečka zpěvačka....ale mě se líbí víc jako hannah montana!!co vám? *14* -
jj
jojo kazdej kdo ma uspech a penize se meni,to neni nic novyho.Ja bych se asi taky zmenila a kdo ne, ze??? -
Re: andrejka
Kdyby ji Miley měla, tak by to uz rekla snad vsem, ale já to nikde neslyšela(Miley má totiž ve zvyku všechno, co se jí stane vytrubovat do světa). -
Re: sláva
Michael se nechal vybělit, protože byl nemocný! Měl nemoc zvanou Vitiligo(u cernocha zacíná blednout) -
sláva
Čau lidi já si teda myslim že když se člověk proslaví taže začne blbnout já to nemohu posoudit protže nejsem slavnej ale když to porvnáme s jinejma celebritama tak si vemte že skoro každy se stý slávy zblázní a dělá kraviny napříkald michael když se stal slavný tak aby byl jako běloši tak si udělal plastyky atd což myslim že udělal kravinu jako černoch byl normální ale celkem pěknej a nakonci života co zněj zbylo *9* -
Miley
Dneska jsem viděla Hannah Montanu...ona je úpa skvělá...Miluju Miley!! <3 *4* -
ona?--->bestovni
miluju ji upe mooc ona-->nejlepsi.. *15* *14* -
Re: lilien
Jsem ráda že máš ráda Miley,a le ona to tu nečte a navíc nemusíš se vyjadřovat sprostě, stačí třeba napsat, že nemáš ráda Vanessu ... -
lilien
ahoj miley ty moc dobre spivas a mas uzasny hlas dokonce jsi lepsi nez farna ja ti reknu jedno ta vanesa hugnes je teda velka pica ze tak ahoj -
Re: Re: Re: Michael x Miley=blbost
no am ty fotky se už probraly ne? provokativní výraz....kdyby nebyla slavná tak si nikdo toho nevšímá, tolik holek a mladších fotí horší fotky, ale jí za to lidi odsuzují...jo možná to kritika píše, ale mě osobně se líbí a myslim, že má hudební sluch a tolik svýho rozumu, abych si dělala obrázek o někom sama ....jo fotí fotky, ale zpívat umí.....podle mě se postavila na nohy už dávno sama, a dokud nehrála v Hannah tak o ní skoro nikdo nevěděl, ale v seriálu hrála tu roli sama a nehrál za ní táta a písničky taky nazpívala sama, její táta jí pomáhal, ale kterej by to neudělal pro své dítě ne? -
Re: Re: ycvnmsfhn
jé tak to mě osobně je líto, teda nechci nějak litovat, ale vim, že jí má známá...