-
Škoda že se nechala ostříhat..Když hrála Hannu Montanu byla ještě normální bez tetování a bez piercingu a s krásnýma hnědýma plasma.... :( Škoda že se nechala takhle ostříhat... :(
-
Miley teď vypadá strašně měla si nechat ty dlouhé vlasy poslouchala jsem jí ale teď FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ. *16*
-
vypadala hezky s dlouhejma vlasama a jako brunetka....ted nic moc...nic ve zlém
-
miley vypadala líp jako bruneta ,ale stejně je blbá . *16* kdyby její písně nějaká malá holka ještě před 3 rokama poslouchala tak proč by nééééééééééé,ale dnes už by je poslouchali jen 15ti letý kluci . navíc jsem viděla její nahatou fotku , kde jí nebylo ani 16
-
http://www.google.cz/imgres?q=miley+cyrus+hair&um=1&hl=cs&biw=1680&bih=959&tbm=isch&tbnid=qLwpq1sYywcQCM:&imgrefurl=http://www.huffingtonpost.com/2012/08/06/miley-cyrus-hair-singer-goes-platinum-blond_n_1746819.html&docid=MYGebEypQFCiFM&imgurl=http://p.twimg.com/A0J48ckCUAARWHY.jpg&w=414&h=600&ei=B-IsUJmAL8zLsgaG84DYDw&zoom=1&iact=hc&vpx=491&vpy=576&dur=7016&hovh=270&hovw=186&tx=94&ty=141&sig=105830953912570171002&page=1&tbnh=141&tbnw=103&start=0&ndsp=46&ved=1t:429,r:30,s:0,i:193
takle vypadá ta Vaše ůžasná Miley !!To je krasavice. -
No já nevím... já jsem narozená v česku, ale musely jsme se přestěhovat kvůli máminé práci do Los Angeles...třeba to má Kim Kate Phistings úplně stejně, ale nevím to jistě.... protože ji neznám to je pochopitelný, ale Elisson Michaele Perry znám a ta si nevymýšlí...jsme kamarádky od 3 let...a to jako když jsme se přestěhovaly do USA tak to sem jako nesmíme psát??!!
-
OH MY GOD!!!!!!Miley vypadá hrozně PLUSještě na blond no co mám dodat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
-
No upřímně řečeno!
Miley je prostě blbá!
Dříve byla skvělá holka a zpěvačka a postupem času dospívala až se změnila :( *13* Je to škoda
Ty vlasy jsou naprostá KATASTROFA *16* *8*
pIERCING A tetování ji VÁŽNĚ NESLUŠÍÍÍ!!! *16* -
To jo.Podle mě si ty vlasy dorůst nechá.Sice ne hned,ale jednou se toho určitě dočkáme.Mám takový pocit,že má ve zvyku pořád nějak měnit účes :) Hlavní je,že se takhle cítí dobře :)
-
Mě se ty krátké vlasy nelíbí, předtím jí to moc slušelo, teď vypadá jak vyhublý kluk. Ale když se jí to líbí co nadělám, hlavně ať už nehubne...
-
já si myslím že jde jenom o zvyk... celý ty roky jsme byli zvyklí na její dlouhé krásné vlasy a ted jde jen o to si zvyknout.. třeba si to znovu nechá dorůst no ;)
-
...Co se s tou Miley stalo?
-
Mám miley ráda,a le už to přehání s tímhubnutím, už váží mín než 50 kilo! A podlemě ji ten nový učes nesluší
-
Taky se mi to líbilo víc před tím,ale tohle jí taky sluší.Navíc jsou to její vlasy,takže si s něma může dělat co chce.Stejně to doroste :) Ale ted se podle mě ukážou ti praví fanoušci.Uvidíme jestli ji měli rádi jenom podle vzhledu :)
-
Miley si ostříhala vlasy na krátko - podívejte se sami. Osobně si myslím, že předtím to měla hezčí http://www.gossipcop.com/miley-cyrus-pixie-cut-photos-august-2012-haircut-pics-hair-chris-mcmillan/
-
Nemá tady napsanou kompletní diskografii *8* Chybí tam Identity of pop a Hannah Montana: Forever *2* Takže to někdo opravte
-
kdyby ty koncerty aspoň za něco stáli, což se říct nedá *1* *1* *1*
-
Svatá pravda!! nikdo není na ty její fotku už zvědavý.... a hannah montana je její největší sračka, kdyby ti herci aspoň uměli hrát.... *16* *7* *16* *7*
-
Dříve jsme Miley milovali ale teď ji nenávidíme!!!!!Protože jsme viděli její videa a fotky a málem nám vypadli oči z DŮLKU!!!!!!!!!!!! TY FOTKY SI STRČ LASKAVĚ DO P.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *12* *10* *10* *10* *10* *10*
-
Je pravda,že ji matka neumřela.
Hele nechlub se tím ,že si byla tam a tam.Já byla koncem června v Ifaty, začátkem července na Cayo coco, teď jsem ve Zlatých pískách a v září na Makadi.Je mi 16 a chlubím se tím někde? Možná Vám přijde , že teď ,ale já pouze naznačuji ,že se nemusí chlubit Tureckem,Krétou a Tunisem.
Ale řešme radši Miley.Sice ji nemám ráda ,ale i fandové musíte uznat,že je teď taková strašně hubená(jo taky mám 52 kg,ale takhle nevypadám) a je celkem taková divná.
Je jí 19, vypadá strhaně,má divné obočí ( podle mě ) od 13 let na hubě make-up.
Sice hezky zpívá ,možná i hraje,ale já si myslim,že by mohla kapku brzdit.
Je to můj názor a ten mi nikdo nevymluví.
Teď do mě!!!!