-
že by proto že maká na novým albu ??
-
A TY SI JAKO CO *12* *16*
-
Konečně jsem viděla LOL laughing out loud a je to fakt bezva film. Jestli se chce někdo podívat online http://www.zkouknito.cz/video_84020_lol-laughing-out-loud-2012
-
Ale máš asi pravdu, viděla jsem už několik článků, že to ona vyhrála. Takže je to super. *1*
-
Ale zase na oficiální stránkách Teen choice awards je, že cenu za fashion Icon vyhrála Katy Perry.
-
co se děje s Miley? Proč nemá nový písničky?? *7*
-
Oni tam právě nevyhlásili úplně všechny ceny.Ta další kterou vyhrála byla Fashion Icon.Vážně doufám že se příští rok zúčastní.
-
Ahoj, já jsem se dívala a je velká škoda, že tam nebyla, ale viděla jsem, že vyhrála jen jednu cenu za Choice Female Hottie. Ale i tak slušné.
-
A copak ty zpíváš nebo hraješ? A umíš vůbec zpívat nebo hrát? Samozřejmě že neumíš,protože jinak by si sem nepsal/a takové kecy.
-
A v LOL: Laughing Out Loud tam se vůbec neoběvila, že? *2* *1*
-
miley je trapná mrška a neumí hrát. právě proto už nikde nehraje a ani nezpívá(zpívat neumí) *1*
tak ahojky ;) -
Ahoj lidi,dívali jste se někdo na Teen Choice Awards? Já bohužel ne :/ Jinak Miley vyhrála dvě ceny,ale bohužel si je nepřevzala.Škoda.Dva měsíce jsem se těšila na to,až ji uvidím v nějakých nádherných šatech a ono nic.Fakt škoda.Snad se bude moct zúčastnit příští rok a já se konečně dočkám :)
Jinak si úživejte prázdnin a hezký zbytek dne :) -
Tak kdo to umí s torrentem (je to snadný), tak je to například tady v angličtině a ve fakt dobré kvalitě: http://kat.ph/lol-2012-brrip-xvid-etrg-t6517360.html Titulky se překládjí na titulky.com a jsou tak v polovině. Osobně jsem nadšená, že už to konečně někdo dal a vypadá to dobře :-) :-)
-
Bohužel je to placený (asi sto korun) a já bych to nevyužila ale díky tomu jsem našla torrent, tak uvidím co to bude za kvalitu *3*
-
mileynka@kolko.usa adresa domu je shakebulvoor 333 nemáš zač *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
dá se stáhnout na hellspy.cz ale není v češtině
-
Ahoj můžu se zeptat jakou adresu má miley
-
na ulozto je to v angličtině..ale jaksi mi blbne stahování.. :// :D
-
Koukněte se na Ulož to! tam to najdete :)
-
Zoe, já to nemůžu najít ani v angličtině *9* Na český dabing si asi ještě počkáme, pokud se vůbec dočkáme...