-
Re: Re: MILEY
Jo to jo ale já to myslel tak že i když jí vyhodí s DISNEY tak jí budu mít rád i kdyby nebyla slavná *3* -
MICHAEL versus miley
Ahoj děcka. Chtěla jsem vám říct, že když tady někdo psal, že až Miley umře tak zase na 1.místě bude ona, tak si myslím, že na prvním bude pořád Michael, leda že by se našel někdo stejně skvělej jako Michael, ale on takovej nikdo neexistuje. Miley nás baví svýma vtípkama, ale Jackson si vybudoval místečko v našich srdcích a už je neopustí. *4* -
miley
Ja som presne taká ako ona proste nanu vyzerám: mám zelené oči, hnedé vlasy a všetko mám rada ružovú farbu som presne ako ona *14* -
Re: wait
uz od pohledu vesnican s tim (a to není) v zavorce *1* *1* *1* LOL tak ty si krapet věříš chudáci tvoji kamosi *1* jestli teda naky mas coz urcite nemas takze muzes chodit s maminkou za rucicku a povidat si s ni o miley cyrus *1* *1* *1* -
řict
jak to můžež říkat? ty si sám rozhoduješ jestly ji budeš mít rád nebo ne. *16* -
Re: Re: ..........
Tos vystihla, ale on nebyl legenda stale je a bude !! -
foto
No samozřejmě že kdybych třeba já nafotila takový fotky tak by z toho nikdo nic nedělal. Ale když je to slavná Miley tak je z toho hned problém a všichni Miley nenávidí. Je mi jí fakt líto protože ji mám ráda i jako zpěvačku i jako herečku -
Re: skype
to se mi nechce nějak věřit že Miley má Skype!!bo smiley-miley3 nwm nwm mno uwidíme -
Re: Disney
jaká šlehačka na prsou??to je blbost žádnou takovou fotku jsem neviděla a neslyšela!! -
Re: a je to tu
to není pravda!!jak tohle můžeš říct!!viděla si Paris Hilton??jak vypadá??jak se chová??to je upe velký rozdíl!!srry ale NENÍ to PRAVDA!! -
Re: MILEY
to nemůžeš vědět!!já tě nechci urazit ale jednou budeš dospělý teda my všichni a určitě budeme mít jiné zájmy!!já by jsem taky chtěla mít navždy ráda Miley!!ale wím že to tak nebude mno *9* -
já si osobně myslim, že Miley zrovna nafoukaná neni. Je to podle mě jedna z mála, která se chová normálně. A jen proto, že nafotila fotky, nemusí být mrcha. A bulváru se nedá vždycky věřit. Jedině ta osoba a její přátelé ví nejlíp pravdu a lidi dokáží být zlí a pomlouvat. Neříkám že je svatá nebo tak ale je to jenom člověk *4* -
MILEY
Hele já Miley budu mít rád vždy! *4* -
víš ty fotky se objevily asi před rokem tkže tohle má už dávno za sebou a vyhazov nedostala -
Re: Jezisii
Píše anglicky a když ty anglicky neumíš tak si můžeš překládat na GOOGLE.CZ *3* -
Re: to snad ne
No a co??!!! *16* -
a je to tu
miley se zacina menit v kopii paris hilton a dalsich celebrit -
Re: Re: ..........
Jo,přesně!!! -
Re: Re: Disney
to neni pravda jo ale kdyz to odpustili vanesse tak proc ne miley jo ale muze si za to sama -
Miley
Miley je nej nej nej *14* Nejwíts jí lowískuju.. je zlatá, hodná, krásná a určitě v pohodě holšinka *3* Mifuju těě Milinko!!