-
kouknu
to se kouknu. -
Videa
Dívala jsem se Miley na videa a nejvíc mě zaujalo 7things-spoof. To o čem tam zpívá je pravda. Všechny tyhle šílenosti(holení nohou, podpaží, málo jíídla, zkrášlování...) děláme pro kluky!!!!!! Sice to nezpívá Miley, ale je to super video!!!!!!!! -
Re: koza
Ježiši, ta tvoje zpičená Metallica!!!!!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: to snad ne
Já bych řekla, že to se nikdy nestane!!!! -
Re: Re: Re: Re: to snad ne
Nikdy nevíš... ale je fakt že by to musel být zázrak *9* -
Re: Re: Re: to snad ne
Takový už NIKDO nebude!!!!! Ani NIKDO vyšší!!!! a lepší!!!! -
Re: koza
Hele sorry ale nefintěná jsi tu jenom ty.. A zpívat umí, dej na youtube.com svoje videa kde zpíváš a to se zasmějeme *3* -
Re: Re: to snad ne
To sice jo ale Miley podle mě bude lepší , ikdyž on byl taky SUPER a to fakt myslím že je ted možná lepší ale zase Miley je 16 let a ještě je šance aby byla lepší ikdyž na Micheale nemá asi nikdo noo.. *9* *9* *9* -
Re: Re: Otázka
Máš to špatně milánku!!!! Správně je to: She hasn´t got icq, i know it!!!!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka
Ty fotky máš někde v tom Napsali o mně. Jsou slabý. Jenom dělá stupidní ksichty! -
Re: to snad ne
To si piš, že předběhne!!!! A já mu to přeju!!! Ikdyž ho to už neoživí *9* *9* Takového člověka je hrozná škoda!!!!!!!!!!!!!! -
koza
hrozne to je, neda se poslouchat jenom kvoka xDD..to neni talent to je noční můra všech dob tahle nafintěná popová kravička!!
tohle je aspoň hudba
http://www.youtube.com/watch ?v=1QP-SIW6iKY
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
I hate pop and others shits!!
Jak to můžete poslouchat vždyť neumí zpívat..naprosto primitivní "dívka" , která si hraje na umělce!! Nikdy nebude mít úroveň!! Měli by jste poslouchat kvalitnější hudbu a ne takový primitivní hrůzy!! -
to snad ne
To snad ne Michael předběhne v top osobnostech Miley ! *16* -
Miley Cyrus
Miley Cyrus je nejlepší já jí mám moc ráda. -
plosim
ahoj lidi muzete mi plsim nekdo dat email na miley pls pls a jestli to nechcete psat sem tak mi to pls napiste na vzkazy ju pls -
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka
Hele já tomu taky nevěřil ale asi je to fakt ona, ona to icq nikde nerozhlašuje.. a neviděl jsem ty foto, posli odkaz : *1* *1* -
Re: Re: nejlepší
Samozřejmě že si na ni někdo hraje. Jak jinak bych to asi myslela? -
dobrá
doufám že bude naký koncert. -
Re: nejlepší
noooooo jasneeeee nechapes ze si na ni nekdo muze hrat?????? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*