-
neeeeeeeej
miley je naprosto uzasna herečka, zpěvačka i jako člověk, je muj vzor. *4* mám jí moc ráda *14* -
ne
Já žadnou neznám skusto v odkazech. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: jj
protože nechci aby jí psal každý *1* pak by neměla čas na mně *4* -
propsím
Ahoj nezná někdo nějakou stránku kde se s ní mužu psát jsem její fanoušek prosím poredte -
dobrá
Ahoj Miley je celkem dobrá. *4* -
Re: pro Spižina
zlatickoo , ono by se to potom taky jinak cetlo ... -
Re: miley icq
tak s timhle clovekem si pisam taki , obcas je to i sranda , ale ver ze to neni Miley -> dneska mi s Nickem Jonasem prozradili ze se milujou a vyspej se spolu ..... doufam ze veris , a taki ze veris ze to tam neni mileyy !!!! -
Re: Re: miley cyrus
maj icq ... jnmze Miley ho nemaa -
Re: Nevěřil jsem
nn neni to ona ... psala sem si s ni taki a taky s nickem jonasem a ptm prohlasili ze se milujou a ze se spolu vyspej ......... arekli to prede mnou -> takze pochybuju ze je to prava Miley , teda jetli ma Miley vubec icq vo cemz se teda da pochybovat taki mno .. -
Re: miley icq
Ehm ehm.. myslíš že skutečná Miley by si do profilu napsala že je herečka a zpěvačka? Těžko...... -
Re: Re: Re: Re: nemáte tu co dělat
mas nejakej problem s jacksonem ty trubko ?? (((navic jako miley ho zboznuje taki !))) -
Re: Re: hahah
http://www.dailyfill.com/Miley-Cyru s-Smiley--Funny-Faces-6982/ -
CO?
Co že jsi to říkala?ono s ní něco je? -
Re: miluju jí
to by mě zajímalo na jakym myspace já to nikde nenašla jakej máš myspace miley? *3* -
Re: Re: Re: Re: Miley
nejvice zboznuju miley , ale selena se mi libi ve WofWP , Princess PP a podobne :-* :D:D <3 -
Re: Re: Re: Re: jj
proc? -
Re: miley je...
tak mi teda rekni proc sou spolu ty dve tak velky kamaradky ... njn tzo asi proto ze sou kazda jina co .... vis voni se maj fakt radi ale to asi nepochopis .... wtf -
Re: Re: ......
u got it all wrong sweetheart .... wtf fact ftipnéé -
Re: ><
ve skutecnosti je jina .... neze bych byla jedna z tech divnej co ji "znaj a pisou si s ni" , ale vim ze je spis hodna , poslusna krestanka ktera miluje svoi rodinu njvic ... tim ale nechci rict ze ten serial neni naprosto dokonalej ... jnm to dela milez jinou image nez jakou doopravdy ma :( / :) -
Re: hannah montana
jj videly .... 14 dubna a nechci to videt ceski jak to zblbli -> mame ten nejdebilnejsi dabing ever ever ever !