Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zvonda

Re: usb

Mělo by to jít tady http://www.mp3stahuj.cz/index.php?page=download&akce=prehravac&id=37438 *4*
  • miley11cyrus

Re: icq

jo aji na emailu i icq
  • anukkyss

Re: miley cyrus

Jste tak blbý, že si fakt myslíte že máte její icq???!!! To si zvás jen někdo dělá pořádnou prdel s jménem miley cyrus v profilu. Fakt iteligence toto *5*
  • elis66

Re: usb

máš icq? mám jí v počítači...
  • miley11cyrus

usb

nevíte někdo kde se přes usb kabel dá stáhnout do mobilu písnička miley cyrus Hoedown Throwdown,??díky *3*
  • elis66

Re: icq

jaká?
  • terezzzka14

hahaha...zase nějaka mala holčička se vydává za Miley...bože muj *1* *1* *1*
  • elis66

Re: Re: miley cyrus

mají chápeš?...sice se tomu říká QIP...ale číslo je to devítimístný...co na tom nechápeš?...může to být i ocq..můžeš si jí připadt do kontaktůů..je to tak těžký pochopit?
  • miss_cullen

Re: Re: Re: miley cyrus

nevěřím xDDDDDD
  • Re: miley cyrus

Prosím mate icq od Miley Cyrus *9* *9* *9* *9* *9* prosím.
  • Re: Re: miley cyrus

ale ma pravdu ja mam taky jeji icq... *3* jestli chces muzu ti ho dat

nikol007: ahojik bohuzel na emily osmet nemam ale nemohla by si mi napsat na lide? mam tam profil maiooreiro....prosim napis mi vzkazem na lide icq miley cyrus??? prosim a jestli chces muzeme byt kamaradky... *1*

a jaký má icq?prosímmm já jich mám hodně ale chci se přesvěčit asi je dobre
  • mileyhilary

Re: :(((

kup si novej popcorn tam pise ze nekouri nefetuje a nemluvi sproste *1*
  • mileyhilary

Re: the climb

no mam reditel nechal zahrat Kanikuly ale miley bych brala víc taky jste to meli pres rozhlas *4*
  • mileyhilary

ja moooc ji taky neverim to by mohl udelat kazdy
  • Re: miley icq

ahoj prosím mohla bys to icq dát s tama pryč protože miley si nepřeje aby to tu bylo protože jí to vadí děkuju
  • luida

Američani nemaj icq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
  • nikol007

miley cyrus

já mám miley icq ale někdy mi dělá problém převést do češtiny to co mi píše ale jinak Miley je super mám jí moc ráda :)a prosím nemáte někdo icq na emily osment ??? *4*
  • Miley Cyrus

Miley je moje nejoblíbenější herečka i zpěvačka je prostě boží *14* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit