-
Miley :-*
ahojky je pravda ze se Miley rozesla s Justinem??? -
Re: Re: Re: Re: miley je...
S tím, že to byl propadák, nemáš pravdu. Camp Rock měl mnohem větší úspěch než HSM. A to jen díky Disneyho hvězdám Demi Lovato(tu CR proslavil) a Jonas Brothers. A mělo to dobrý děj:obyčejná holka přijede na úžasný tábor, kde má být i její oblíbenec. A aby se dostala do lepší společnosti, tak musela lhát, ale pak se to provalilo a zůstala jí jen jedna dobrá kamarádka. Pak se zas všechno dá dohromady a konec! Stejně HSM, všechny 3 díly jsou o tom samým! Troy a Gabriella se maj rádi, poté se to zvrtne, ale daj se zas dohr. A o+čem+je+HM?+O+holce,+která+se+ř ítí+pořád+jenom+do+průšvihu+a +pak+to+řeší!+Ve+dne+je+normál+ holka+a+v+noci+superstar.+To+je+pro stě+DISNEY.+Sice+kdyby+viděl,+co+ se+propaguje+pod+jeho+jménem,+tak+ by+ho+kleplo.+Ale+lidem+se+to+líb -
Re: Re: Re: hele!!!
Já myslím že třeba na Miley se dává hrozně moc fotek a na selenu asi ne.. -
jj
jj je to dobra stranka, povedla se ti:) -
Re: Re: Re: miley je...
nemusej jo a demi mozna byla ve filmu camp rock ale ten film neevim jak pro vas ale byl to propadak psali vsude mozne ze to byla desna kravina a ze to bylo jen o tom jak lhala mala nevyspela holka o tom ze jeji mama je nejaka sefka a demi je jak uz tu neko rikal podobna mitcheei a to znamen a ze lze ale to nemuzu vedet ale reknete mi film kterej byl s demi v kine no nevite mozna nejakej je ale nevim o nem nerikam ze demi je krava ale mozna ma min trapasu nez miley ale divite se kdyz miley je tak slavna ze paparazzi nevedi kdy pudou domu protoze musej miley sledovat bulvar chce nekoho kdo leti a tim bych spis hlasovala pro miley nez demi i kdyz demi je taky suprova herecka i zpevacka ale miley mi pride lepsi a nekomu zas pride lepsi demi no tak toho uz nechte a ani miley ani demi nemuzuou za to co si pisem a ani by nechteli abychom se hadali takze toho nechte jak fanousci miley tak fanousci demi -
Re: jj
jj jasne to urcite -
Re: Re: njn...
sklapni pipino -
ahojky
Ahojky, ráda bych vás pozvala na moji novou stránku, kde se dozvíte spoustu novinek od Miley. budu se těšit na vaši návštěvu a vzkazíky, co zanecháte.
mileystar.wgz.cz -
Re: Re: hele!!!
jj presne d sem tam vlezla a fotku tam mam ale tam ty..?! *7* -
m
Miley forever.ten piercing se mi sice vúbec nelíbí protože nesnáším lidi s piercingem ale miley mám ráda.MILEY FOREVER *1* -
Re: wait
shellbynko kde máš fotku áha mamince se nelíbila -
Re: gg
zklapni kravko -
wait
Ještě čekám at napíše nějakej článek o miley piškot256 protože psal že ten můj je trapnej!!! ( a to neni) -
Re: njn...
dobře jí tak -
Re: ježiš shellby
ach jo.... a vy všichni zase opakujete že to je trapný. -
Re: Re: Re: Re: Re: Shellby
skupiny -
Re: hele!!!
jéé omlouvám se já sem odpověděl na jinej vzkaz,sorry,měla to být odpověd na tenhle vzkaz.
takže:
to jo,taky mě to štve.asi před 3 týdnama jsem tam dala fotky a nic,ale jednou jsem tam dala fotku a za 2 dny byla tam -
Re: Re: Re: Re: miley je...
presne tak -
Re: Re: miley je...
sorry sem nevedela ze to pises ty promin ale ja to oplacim kdyz muzou nektery porad urazet demi tak proc ne ja miley ale bez urazky a miley je hezci kdyz je hanna ale neres to -
Re: Re: miley je...
menši nez ty ses trapnaa