-
Re: Re: miley je...
a me zase z tebe at si kdo si..a klidne si je urazej ale je to dost ubohy -
Re: nevit?
v bravu mela rozhovor a rikala tam ze jede do anglie a ze bi rada sem prijela -
Re: Ty jooooo
a proč jako to furt není stará dobrá Miley? dyť to je jedno jestli má piercing nebo ne? řešíte to jak kdyby to byla zkáza světa že si dala piercing...Náhodou to má dobré.. -
hele!!!
to je hrozny!!!uz pred 14 dnema sem pridala fotky miley...a jeste tam nejsou no a u seleny to tak tejden a uz tam sou!!proc?? *7* *9* -
MIley :-*
taky se mi vic libila kdyz te piercing nemela. jo to by me zajimalo kde to berete:) -
pls
hele kde berete ty novinky??? já sem nechodit tak nic nevim -
Ty jooooo
Já myslela že je to stim Piercingem jen kec a ono je to pravda...No taky se mi víc líbila předtím..Teda já proti tomu nic nemá já bych taky chtěla piercing do nosu jenže tohle už neni ta stará dobrá Miley... *9* -
njn...
náhodou podle mě jí to sluší s tim piercingem...fakt se rozešla s Justinem? -
Re: Pls
Pavlína Dytrtová! -
Re: Pierce
z obou stran?? Je to v novinkách! Může mít jen z jedný strany!!! -
Re: Re: Pierce
To né mno... Ale zase se kvůli tomu nestanu AntiMileystou.. *3* -
Re: Pls
ne to nevim bohužel -
Re: Pierce
to teda byla lepší
ale nic s tim neuděláme:( -
Pierce
Ty vado ona má fakt Pierceng.. *1*
No ale lepší byla předtím... -
Re: jj
Jojo jasně,všichni mají její icq,telefoní číslo a všechno že? *15* jo já vlastně taky že *15* No a byla jsem u ní doma aji,a mam její číslo a denně si voláme *15* bože ta inteligence... *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: jj
hele pls napises me ho ja ho mam ale neim jestli je spravny ... no prosim dej mi ho ale kdyz tak mi ho neposilej pres diskuze ale normalne mi napis vzkas...dekuju *4* -
Pls
Hele pls nevíte někdo kdo Miley dabuje do češtiny *1* *1* *14* -
jj
je fakt dobrá -
Re: Miley *10* *6* *10*
Miley, že nemá trapasy?!? Já bych jich našla tolik!! -
Re: Re: Re: jj
kolikrát mám říkat, že icq, skype... je evropský!!! A v Americe ho nemají!!! Tam mají yahoo! myspace.com a mail.com!