-
jezisi
hele katushko muzes uz drzet hubu my tady nepomlouvame toho tvyho 50 centa tak vyoadni nevim kdo tady s teobu souhlasi par lidi skoro vsici sou na strane miley -
Re: Re: Re: Re: Re: miley
jj je to magor -
Re: Miley *6* *10* *6*
si me asi moc nepochopila...ja rikala ze miley se behem 2 let stala nejslavnejsim tynejžrem(neumim to napsat)na svete!!!a ze avril za ty leta svy slavy nikdy nebyla tak slavna!!jo dobre avril je taky super ale ona je rockerka a miley popova princezna tak jak je muze te srovnavat??? *7* *7* -
Miley *6* *10* *6*
meles tady sracky!!!
no a co, ze je slavna jen 2roky, co to s tim souvisi??? Nekdo ji proste rad ma a nekdo proste ne!!! zamysli se!!!
Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* -
M-A
chci se vas na neco zeptat jak ste psali ze avril lavinge je lepsi nez miley...napadlo vas jak je avril dlouho slavna no asi 4 roky ze jo?no miley skoro 2 roky...no a ted se zamyslete avril je za min.4 roky 6 v tabulce a to jenom v CR...a to se pocita ze miley je slavna asi jenom rok(protoze slavna byla jako hannah montana)a to znamena ze miley se behem roku dostala do nej.zebricku na celym svete...nerikam ze avril je spatna ale zamyslete se *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Justin & Miley & Nick
No tak to už je jeho problém. -
Re: Re: Re: Re: Re: miley
naprosto s tebou souhlasim..cernej,hnusnej,.. -
Re: Re: Re: Re: miley
50 cement je ta největší piča a největší trapnej zkurvysyn na světě - stejně jako kátuška *1* která si myslí jak je úžasná ale je to politování hodná ubožačka která by mě ani nestála zato abych si o ni típla cigaretu - tak se vrat do vyjebané píče kam patříš ty děvko!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* (nic prot miley)... *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: Re: Re: Justin & Miley & Nick
On jí nic!!!!!! Teď se spolu usmířili a to je všechno!!!! On ji zpátky nevezme!!!!!! -
Re: Re: Re: Re: Justin & Miley & Nick
Nick se s ní rozešel! Protože mu Miley během jeho vystoupení dala pusu!!!! On si přál jejich vztah uchovat v tajnosti!!!! A navíc on tu písničku stejně nemá rád!!!!!! -
Re: Miley *6* *10* *6*
Nick nemá jinou!!!!! Nick je single!!!!!! -
Miley *6* *10* *6*
oprava: s Justinem :)
Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* -
Miley *6* *10* *6*
Miley *14* *14* *14* Miley je muj vzor, mam ju hrozne rada a jsem rada, ze se to tu trochu uklidnilo, myslim ty pomluvy.
Jinak jestli je stastna s Jastinem tak proc by snim nebyla, kdyz Nick stejne ma jinou!!!
Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* -
Re: 50cent
Jo ale nám taky vadí že tady K.at.t.u.s.h.k.a, Shellby,Nuf atd nadavaj Miley... -
50cent
nechápu proč se tady navážíte do 50 Centa.. že je negr?..jo je negr ale je to můůj krásnej negr.. klidně mu nadávejte.. ale tohle je přece diskuze o Miley.. neměli byste tady rozebírat fiftyho.. mám Miley ráda ale nepřehánějte to zase... já vás taky neodsuzuju za to že máte rádi jinou star než já *8* *15* -
miley cyrus
miley *14* miley *14* miley *14* -
Re: Re: Re: Justin & Miley & Nick
O tom je láska že se milujou a pak se prostě s tim člověk smiřuje někdo písní a někdo brečí doma.Hlavně Nick se s ní nerozešel ale oni se oba domluvili že si dají na chvilku pauzu, která skončila rozchodem.A 7 things je co na něm neměla ráda ale taky tam zpívá co na něm milovala.Jinak pokud jde o to že řekla že ho nesnáší to je pravda ale bylo to ve smyslu že ho stále za to co se stalo nenávidí ale že ted miluje Justina. *3* -
Re: Re: Re: Justin & Miley & Nick
A co jí on udělal??? -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: miley
Hele koukám že už tady K.a.t.u.s.h.k.a nemá co říct *4* -
Re: Re: Justin & Miley & Nick
Pro koho myslíš, že je 7things(i hate about you)? Ona ho hrozně pomlouvala, řekla veřejně, že ho nenávidí atd.