-
psl=o(
prosim reknete mi nekdo jak dlouho trva nez se fotka kterou pridate ukaze...psl
uz sem je tam dala asi pred 10 dnama a porad tam nejsou.. *9* *9* -
Re: Co??!!!! *7*
a proc nam rikas ze si zmenis obrazek nas to jako zajima uplne jo me to zajima -
Re: Re: Re: Re: jezisi
koho to zajima se divim ze nepraskl displej *1* -
jj -
Re: Re: Re: Re: Re: jezisi
hezkýho *1* -
Co??!!!! *7*
kámoška se hned naštve když řeknu že se mi nelíbí a bere to jako urážku.Já miley vůbec nemám ráda.Jestli si někdo myslíte že jí závidim tak to neni pravda. Nezávidim jí že má kluka atd. já mám kluka taky!!!
jo a v úterý si zase změnim obrázek *3*
možná -
Re: Re: Re: Re: Re: miley
a ty máš bejt snad nejlepší???!!! -
Re: Re: Re: jezisi
to nevadí Ne?.s kámoškama jsem se fotila na mobil a já jsem si vybrala černobílou barvu. *3* -
já mám kluka -
Re: Re: Re: jezisi
Presne!!!no ale uz vime aspon 1 vec proc shellby nema rada miley....protoze miley je HEZKA a ma KLUKA!!!(to sou 2 veci *1*) -
Re: Re: jezisi
ta fotka mohla bejt barevná ale to je jedno *4* *1* *15* -
odpověď pro rockstar
Miley sice řekla Nickovi, že ho bude pořád milovat, ale on kvůli tomu Selenu neopustil!!!! Se Selenou se rozešel dloooooooooouho předtím!!!!!!!! A Justin s Miley asi prozatím zůstane!!!!! A Taylor si chce najít NORMÁLNÍHO kluka(nikoho slavnýho), ale nedaří se jí to(neví, kdo ji má rád doopravdy, a kdo kvůli její slávě)!!!!!!!!! -
Re: jezisi
mile je blbá *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: miley
podle mě to jseš ty -
Re: miley
pořád všechno opakuješ... to máš ve svym slovníčku jen tohle??? *15* -
Re: Re: Re: shellby
3 poznámky -
Re: Re: shellby
MĚLA JSEM ZÁKAZ POČITAČE ZA 3 -
Re: Re: Re: Ahojík,
njn moje kapela má víc -
...hm...
mě se miley moc nelíbí. nenadávejte , řekla jsem jen svůj názor.sorry *9* jestli to někomu vadí ale jsou tady i horší komentáře -
Re: Re: Re: Re: Re: Justin & Miley & Nick
a proc jako miley rekla ze nicka bude vzdycky milovat...no a nick se rozesel se selenou a justin v klipu LOVE STORY s taylor swift vypadali fakt hezky...co vy vite *3* *4* uprime bych jim to fakt prala hodejse k sobe *14* *4* *14*