-
Re: Re: Re: Re: Re: Justin & Miley & Nick
ale on se s ní rozešel po době 2 měsíců od doby kdy mu dala tu pusu to nebyl ten důvod proč se rozešli.Hlavní důvod byl taky nátlak novinářů -
Re: hele
myslim shellby -
hele
hele jako to ty jsi to s tim displejem nepochopila jak sem rikala se divim ze nepraskl displej sem myslela neco jinyho uz vidim jak ses chtra upa mez ne vedeckou soutez -
Re: Re: Re: Co??!!!! *7*
uz zase zacinas kravo vypal -
Miley *10* *6* *10*
EJ jako lidi fakt nechapu a asi nikdy nepochopim, ze kdyz nekoho nemamte radi tak o nem musite porad mluvit tak skarede, si myslim,ze jen zavidite!!! tak se zamyslete nad sebou a drzte huby!!! Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: ll
to teda je a dost -
nechte toho
achjo proč se furt hádáte kdo je nej??všichni toho hodně dokázali tak už se nehádejte!to se sem chodíte hádát?vypadá to že jo!mě už to fakt sere!tak toho nechte okey? *3* -
Re: Re: ll
Jéé jsi TRAPNÝ! *3* -
Re: ll
chtěl bych taky tu sbírku co máš ty,zavidím fakt!!.....do trika bych si utřel prdel,obraz bych si pověsil na hajzl, plakáty bych podpálil,pouzdro obrátil naruby a samolepky nalepil v MHD
PS:do USA radši nejezdi,lidi tvýho kalibru tam sežerou zaživa.jo a ještě sem zapoměl ty deníčky!Ty bych daroval někomu koho z celýho srdce nenávidím! -
Re: psl=o(
No nevim ale myslím že docela dlouho.. já tam foto nedávám.. -
Re: Re: Re: Re: Re: odpověď pro rockstar
No já jsem to tak myslel... *3*
No prostě si s ní psát nemůžeš a pochybuju že by ti ještě Miley říkala o svých rozchodech!!! -
ll
Na svůj věk toho dokázala moc mám os ní deníčky,obraz,plakáty,pouzdro,tr ičko,samolepky....já ji moc fandím a pojedu za ní možná do USA...na koncert někdy *14* *14* *14* -
to teda vím!! Icq je evropský komunikační systém!! Odvozen z I seek you a poté z angl.abecedy i see kyou(icq)! V USA mají meebo a myspace. -
To nemůžeš vědět! -
Re: Re: Re: odpověď pro rockstar
a já mám Nickovo myspace!! A ten ví jaksi nejlíp s kým chodí a s kým ne!!! A navíc to tam píše!! -
Re: Re: Re: Re: odpověď pro rockstar
v USA hlavně icq nemaj!! -
Re: Re: Re: miley
máš trapnou fotku -
Re: Re: Re: odpověď pro rockstar
No jasně, až na to že oni tam Icq nepoužívaj *1* -
Je to trapný .
Tahle diskuze nebyla vytvořena proto aby jste se tady hádali, ale proto aby si tady mohli psát lidičky co jsou fanouškem dané osobnosti .Přece o nic nejde, ne ? Já být váma tak to neřeším, že tady někdo nemá Miley rád, jeho věc, prostě je to magor nebo ne magor, ale člověk kterej prostě vyjadřuje svůj názor a nikdo mu jeho názor z hlavy nevezme . -
Re: Re: Re: Co??!!!! *7*
To řiká ta pravá *1* No myslím že si mě ještě neviděla tak to nemůžeš posoudit stejně jako já.. *13*