-
Josef Dominik
Kdo bude mít zájem,podívejte se na tyhle stránky,děkuju. http://www.dominikjosef.estranky.cz / -
nevit?
hej lidi nevite jestli prijede nekdy do ceska v nejblizsi dobe miley? *14* -
kde zije?
hej nevite kde zije tedka miley? -
miley
mrdal bych ju!!!!!a je nejviiic kunda!!!! *14* *14* -
Re: Miley *10* *6* *10*
joooooooo¨! MILEY!!! MILEY!!! MILEY!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
HM: The movie
Ahojky, dneska jsem byla na Hannah Montana: The moviee. Fakt to stálo za to. Všem doporučuju *14* -
j
Njn nejak tak.. -
Miley
Každej má snad svůj názor ne? Já mám Miley moc ráda ale nechodím na profily ostatních osobností a nepíšu tam jak sou blbý a neumí spívat. -
ježiš shellby
panebože shellby proč musíš pořát dokola a dokola opakovat že jí nesnášíš my už to všichni víme už je to trapný tak to prosim nevopakuj budu ti za to moooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooocccccccccccccccccccccccccc ccccc moooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooccccccccccccccccccccccccc vděčná -
Re: Re: Shellby
jo řekni -
třeba Miley taky časem natočí nějaký film o přírodě *1* -
Re: Shellby
Jo a tak nam rekni jaky mas best stars...schvalne!!! -
Shellby
proč jí máte rádi???já na ní vůbec nic nevidim!!jen namyšlenou nánu -
proč zrovna o přírodě??!!!??? -
Re: miley je...
demi je krava a velka -
Re: Re: miley je...
jo neumí zpívat!!! -
*1* Demi možná nemá tolik trapasů,ale neumí zpívat. *1* -
fůůj je mi z těch tvejch jonasů na blití *9* -
Miley *10* *6* *10*
Sak jo Demi je taky skvela, ale proste nekomu se vic libi Miley. A nechova se jak stetka,a le jako pubertacka a ma na to pravo! Ktera celebrita nema trapasy???
Miley *14* *14* *14* -
miley je...
miley je p... a komu se libi je fakt idiot(z prominutim ando)ma trapasu jak nasranych chova se jak naka stetka a uz je trapna s tim miluju nicka ne miluju justina tak at uz se rozhodne si mysli jaka neni celebrita hlavne ze bi se bez jejiho taty vubec neproslavila...
HA A TADY TO MATE JAK VI TAK AJI JA KDYZ VY BUDETE URAZET DEMI TAK JA MILEY A VERTE MI ZE DEMI MA ROZHODNE MIN TRAPASU NEZ MILEY A DOKAZE SE ROZHODNOUT