Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 12mileynka12

Re: Re: Re: hele

diky aspon nekdo
  • gabi123

Miley *10* *6* *10*

jojo mas uplnou pravdu!!!
    Jo a pro ty co to nepochopili ja nic proti prirode nemam a od happyis taky nejsem *1* to mela byt ironie!!
    Miley *14* *14* *14*
  • zvonda

Re: Re: hele

Víš ona to s tím displejem myslela tak že se diví že nepraskl protože ty jsi tak hnusná *3* A já s ní musím souhlasit!
  • Re: Re: jezisi

Vyhodne jí někdo nebo se neudržim a vylítnu!!!!!!! *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Re: Co??!!!! *7*

No teda ty máš kluka teda to je strašný ale nás to vubec nezajímá a taky že si sem dáš novou fotky no a co víč co dam ti fakt dobrou radu:::NEDÁVEJ SI JÍ SEM PROSIM PROSIM NECHCI ZPADNOUT ZE ŽIDLE A Ž SE MI UKÁŽE TADY!!!!pROSIM!!!!!!a TAKY NECHCI ABY MI BYLO ŠPATNĚ!!!! *8* *8* *8*
  • Re: Re: Miley *10* *6* *10*

A na tobě snad něco je k závidění souhlasim s GABI123 Miley je upe ta nejlepší holka na světě a já si teda myslim že je na ní kzávidění dost hodně narozdíl od tady třeba TEBE no ale teda pokud si myslíž že není zajímavá a k závidění když se podle ní oblýká skoro celý světa znájí i roční dítě a 90letá babička no tak tim pádem nejsi z naší planety ale co je to tvůj názor a já mám taky svůj a ten zní:::MILEY JE UPE TA NEJLEPŠÍ GIRL IN THE WORLD!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • rockstar

Re: Miley, miley

ty ses snad od happyis ne??? *9* *9* *1*
  • rockstar

Re: Re: hey

Nápodobně... *3*
  • Miley, miley

Jak se tak dívám, pěkně se to tu rozjíždí! :D Jasně, chápu obě strany, někdo si jí oblíbil, a prostě se mu líbí její styl a zpěv a někdo je pro něco jiného a Miley nemusí,.. kvůli tomu se není třeba hádat, ale když vás to baví..:) to, že má i několik antifandů z ní nedělá špatnou zpěvačku, nikoho si neoblíbí všichni. A je pěkná hloupost, že to je kvůli závisti, každý by se měl spokojit s tím, co má, podle mně je to o sympatiích a stylu, hudbě... prostě normálnídiskuze postavená na tomhle tématu... řeší se co se vám líbí a co ne.. tak proč se hned hádat kdo má pravdu?? :D
  • Re: Miley *10* *6* *10*

Co máš sakra proti filmům o přírodě??? *10*
  • 12mileynka12

Re: Re: hele

a jako v cem ja byla na miss aerobik tak zklapni a ty si to s tim displejem zas enepochopila prosimte co delas
  • gabi123

Miley *10* *6* *10*

Miley je proste nej, jo presne. Dre na sobe aby byla lepsi a lepsi a vy zatim sedite u PC a pomlouvate ji! takze trapas lidi!! Co delate vy,abyste byli lepsi a lepsi??? hmmm, radsi se bezte divat na nejakej film o prirode a nechte nas fandy Miley Cyrus zit!!! Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14*
  • shellby

Re: hey

0 jseš samozřejmě ty!!!
  • shellby

Re: hele

klidně bych tam šla ale nemam čas protože soutěžim jinde např. ve sportě
  • shellby

Re: Miley *10* *6* *10*

A proč by jsem záviděli?To mi vysvětli!Na ní neni co závidět
  • shellby

Re: Re: ll

to je fakt dobrý !!!! *1*
  • shellby

Re: Re: Co??!!!! *7*

náhodou je skvělej.chtěla bych vidět jak vypadáš ty...hrozně že jo?!!? *15*
  • miley11cyrus

hey

Nechápu kdo na ní nadává tak je 0 nic nedokázal víš jak musí pracovat aby jí měli všichni rádi taky se snaží a nesedí na počítači a nepíše blbý komentáře *9* *13*
  • miley11cyrus

Re: Re: Re: Re: ll

jo je a dost dost já mám také takové věci miluji miley
  • Re: M-A

Miley ale už začala svůj 4 rok slávy a každej tvrdil jak nevydrží rok a nakonec je to už 4 rok a je čim dál tim slavnější.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit