-
Re: Vysvětlení Pro Blbost Shellbyho!!!
a v hlavě to mám srovnaný -
Re: Vysvětlení Pro Blbost Shellbyho!!!
já jí vůbec nezávidim a svůj názor nikdy nezměnim!
vždyt má hrozný písničky a hannah montana je propadák!!!! -
Re: .discokoule....
ty discokoule ty si koule jako tlusty nebo co????????????????????????????????? ??? ja bych o sobě nikdy nenapsala ze sem koule a intligentni clověk asi taky ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
takze jestli si blby/a tak sem radsi nechď a nenarazej na mě kdyz uz vis ze mi je 23
*13* OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: MIluju jí---
To ti tag werim akmo -
nwm
Tak to ja taky nwm kdo ji dabuje.A proc se ptas? -
Re: dabing..?
to teda fakt nevim mě by to taky zajímalo ale nemůžu to nikde najít *10* *10* *16* *16* -
Re: love
jo jsem hezká -
Re: Re: Re: Miley *6*
kpíruje písničky a styl -
dabing..?
ahojky, mám takovou otázečku...kdo Miley dabuje v Hannah Montaně??? pls napište mi to třeba do vzkazů *3* *4* díky...pa *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: hm...
a kolik je tobě? 11? -
Re: Re: Re: ----------------------------------- ----------------------------------- --------------
náápodobně :D:D -
Re: Re: Re: Re: Re: hm...
taky že jsem holka! A mimochodem já chci důvod! A ne stupidní důvod! -
Miley *10* *6* *10*
Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* -
.......
panebože....... *1* *1* *1* -
Re: j
přesně tak taky mám strašně ráda ty keci krásnejch holek (určitě víc než Miley) který tady komentujou něco o čem vůbec nic neví.... trošec demence no *3* -
nj
njnjnnjnjnjnj -
j
jen nejlepší *14* *14* *14* *14* chci být jak ona PODÍVEJTE SE NA SEBE A PAK MLUVTE!!!!!!!!!!!!!!!!! -
jj
miley *14* miley *miley *6*14* miley *14* miley *14* miley *14* miley *6milmiley *14* ey *14* * -
love
je náhodou dobrá a Hannah Montana nejlepšííí *14* a kdo tady pořád buzeruje že to je namyšlená p*** a je hnusná tak at se rači podívá prvně na sebe do zrcadla...Miley 4ever *3* -
BLOG
ahojky.hele mrkně te se plsky na můj blog crazyeliska.blog.cz a dejte komentář plsky.Mám tam super fotky celebrit