-
Re: Re: Miley *6*
Koho? A čím? -
Re: Miley *6*
miley neni oroginál jen kopíruje!!! -
Miley *6*
ja jen castecne chci byt jako ona pac, chci byt i original
Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* v -
Miley
Podle mého je Miley super!!!!!!!! a já chci být jako ona!!! *4* *4* *4* *4* -
.....Miley *6* .
ja to taky zdavaz!!!!
tak si sem chodte a nadavejte Miley!
jsme ve svobodne zemi tak muzeme vyjadrit svuj nazor, i kdyz by ste to mohli rict trochu slusne:)
je marny rikat vam at jdete pryc kdyz ji nemate radi, protoze to je na vase mozecky asi hodne narocne!!! tim koncim zdarec Miley *14* Miley *14* Miley *14* -
Re: Re: ----------------------------------- ----------------------------------- --------------
ty -
Miley
Ona?? Je prostě nejlepší!! Můj vzor miluju ji!!! a těšim se na jeji novy písničky a filmy!! *14* -
Re: ?????
zklapni tak proc sem lezes -
Vysvětlení Pro Blbost Shellbyho!!!
Tak už chápu proč jsou tak blbý! Například tý holce Shellby je jen 12! A myslím že se jí Miley nelíbí jen proto že má ještě malí cecíky a zavidí jí ty její! Navíc to v hlavě ještě nemá vůbec srovnáný tak se na ní nezlobte třeba když jí bude 30 tak konečně nebude mluvit bláboly! *3* -
Re: :-DDD
moje řeč=) -
?????
Já nechápu co se vám na ní líbí
ty písničky se mi nelíbí mám radši kde jsou bicí, baskytary a el. kytary.její jsou fakt divný -
Re: ----------------------------------- ----------------------------------- --------------
co ti zas vadí? -
Re: nejlepší
to bych neřekla -
----------------------------------- ----------------------------------- --------------
shellby= *9* -
nejlepší
Já miley uplně zbožnuji je nejlepší herečka psali v BRAVU ale ve zpívání je 3.na svůj věk toho dokázala hodně narozdíl od tech co ji pomlouvají I LOVE MILEY *14*tak si to nechte projít hlavou a dokázala toho víc než Miley jsem ráda že pojedu na její KONCERT *3* *14* *14* a komu se nelíbí at sem neleze ale chodte přidáváte ji fanklub jupí I LOVE MILEY *14* *14* *3* *1* -
Re: .......
musela jsem si ho udělat -
Re: cau
o blbých lidech co maj rádi miley -
Re: Re: Re: Pozor!
*4* -
Re: cau
o MILey :D -
.......
hey bravo shellby už si udělala profil *1*