Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • daja.candy

Re: Re: Miley *6*

Koho? A čím?
  • shellby

Re: Miley *6*

miley neni oroginál jen kopíruje!!!
  • gabi123

Miley *6*

ja jen castecne chci byt jako ona pac, chci byt i original

Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* Miley *14* v
  • miss.luccia-miley

Miley

Podle mého je Miley super!!!!!!!! a já chci být jako ona!!! *4* *4* *4* *4*
  • gabi123

.....Miley *6* .

ja to taky zdavaz!!!!
    tak si sem chodte a nadavejte Miley!
    jsme ve svobodne zemi tak muzeme vyjadrit svuj nazor, i kdyz by ste to mohli rict trochu slusne:)
    je marny rikat vam at jdete pryc kdyz ji nemate radi, protoze to je na vase mozecky asi hodne narocne!!! tim koncim zdarec Miley *14* Miley *14* Miley *14*
  • dianna114

Re: Re: ----------------------------------- ----------------------------------- --------------

ty
  • xxx.nicky.xxx

Miley

Ona?? Je prostě nejlepší!! Můj vzor miluju ji!!! a těšim se na jeji novy písničky a filmy!! *14*
  • 12mileynka12

Re: ?????

zklapni tak proc sem lezes
  • zvonda

Vysvětlení Pro Blbost Shellbyho!!!

Tak už chápu proč jsou tak blbý! Například tý holce Shellby je jen 12! A myslím že se jí Miley nelíbí jen proto že má ještě malí cecíky a zavidí jí ty její! Navíc to v hlavě ještě nemá vůbec srovnáný tak se na ní nezlobte třeba když jí bude 30 tak konečně nebude mluvit bláboly! *3*
  • luluvamp

Re: :-DDD

moje řeč=)
  • shellby

?????

Já nechápu co se vám na ní líbí
    ty písničky se mi nelíbí mám radši kde jsou bicí, baskytary a el. kytary.její jsou fakt divný
  • shellby

Re: ----------------------------------- ----------------------------------- --------------

co ti zas vadí?
  • shellby

Re: nejlepší

to bych neřekla
  • dianna114

----------------------------------- ----------------------------------- --------------

shellby= *9*
  • miley11cyrus

nejlepší

Já miley uplně zbožnuji je nejlepší herečka psali v BRAVU ale ve zpívání je 3.na svůj věk toho dokázala hodně narozdíl od tech co ji pomlouvají I LOVE MILEY *14*tak si to nechte projít hlavou a dokázala toho víc než Miley jsem ráda že pojedu na její KONCERT *3* *14* *14* a komu se nelíbí at sem neleze ale chodte přidáváte ji fanklub jupí I LOVE MILEY *14* *14* *3* *1*
  • shellby

Re: .......

musela jsem si ho udělat
  • shellby

Re: cau

o blbých lidech co maj rádi miley
  • shellby

Re: Re: Re: Pozor!

*4*
  • kacenka1jb

Re: cau

o MILey :D