Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: žebříček :)

tak třeba já jí mám ráda a myslím že takovejch lidí je víc ne?? *3* *3*
    MILEY IS BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* !!!
  • Re: .......

sám seš namíchlej ty pipino *15*
  • Re: Re: miley cyrus

jéé díky za email.určitě jí napíšu. *3*
  • Re: ....

co tady chceš??když se ti miley nelíbí tak sem nechod ne??a neboj tady svejma řečičkama nikoho nezblaíš *4*
  • Re: bedule

Máš pravdu!!!Miley Is Best!!! Taky jí fandíš co?? *7* *15*
  • !!!Miley!!!

!!!Miley!!! *4* *14* to je proostě ta nej herečka a zpěvačka!!! Moooc jí fandím!!!! Jen tak dál Miley!!!
  • heatcliff

....

Miley. zpívá jako žačka záladní školy, která vystupuje na školní besídce. A klidně mi tu nadávejte, ale mého názoru je mnohem více lidí, než si umíte představit. no prostě náctiletá pipina, která si hopsá okolo mikrofonu, myslí si, že je bůhvíjaká zpěvačka a hvězda...touto mou řečí se omlouvám všem 10- 12 letým pravidelným čtenářkám BRAVA GIRL,- kterých tu je většina, jo a nezapomeňte si koupit příští číslo, v listárně se dozvíte, jak sbalit kluka, a najdete tam plakát Zaca Efrona. *15* hahaha *15*
  • miley11cyrus

§§

nejlepšíííí miley
  • heatcliff

.....

No vidím holky, že vy jste skutečně svým myšlením příliš mladé, a radši svá hodnocení neříkejte nahlas, myslím, že kdybyste to udělali na vřejnosti, mám obavy, že by vás vypískali, nebo byste odešli s rajčetem v obličeji! *15*
  • bedule

MÏLEY IS BEST!!! *3*
  • Re: peace

KoHo by to zajímalo!! *1* *1*
  • Re: Re: Re: Ahojki

taky si řikám
  • Re: Re: .......

některý lidi nejsou asi blbý......
  • podpořte miley !!!

ahoj plsky podpořte miley !!! tady je adresa t-music.cz no a hlasujte pro miley pro song the climb :-)) tet je zatim na 3.místě *4*
  • lol

miley je zpevacka..to zas rekl nejaky inteligent...... *3* *3*
  • miley11cyrus

u

Miley je nejnej zpěvačka na celém světě *14* *14* *14* *14*
  • miley11cyrus

Re: .......

prosímtě tak je to nějaká holka která se nudí lidi chodte na diskusi osobnosti která se vám líbí!!!!!!!!!!!
  • dianna114

Re: Re: Re: .......

*4*
  • miley.the.best

Re: Re: .......

Moje řeč!
  • dianna114

Re: .......

Ale tak můžeš nadávat na mileyiik a ne na Miley,ta nemůže za to,že má tak debilní fanynku jako je mileyiik!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit