-
Re: Re: žebříček :)
tak třeba já jí mám ráda a myslím že takovejch lidí je víc ne?? *3* *3*
MILEY IS BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* !!! -
Re: .......
sám seš namíchlej ty pipino *15* -
Re: Re: miley cyrus
jéé díky za email.určitě jí napíšu. *3* -
Re: ....
co tady chceš??když se ti miley nelíbí tak sem nechod ne??a neboj tady svejma řečičkama nikoho nezblaíš *4* -
Re: bedule
Máš pravdu!!!Miley Is Best!!! Taky jí fandíš co?? *7* *15* -
!!!Miley!!!
!!!Miley!!! *4* *14* to je proostě ta nej herečka a zpěvačka!!! Moooc jí fandím!!!! Jen tak dál Miley!!! -
....
Miley. zpívá jako žačka záladní školy, která vystupuje na školní besídce. A klidně mi tu nadávejte, ale mého názoru je mnohem více lidí, než si umíte představit. no prostě náctiletá pipina, která si hopsá okolo mikrofonu, myslí si, že je bůhvíjaká zpěvačka a hvězda...touto mou řečí se omlouvám všem 10- 12 letým pravidelným čtenářkám BRAVA GIRL,- kterých tu je většina, jo a nezapomeňte si koupit příští číslo, v listárně se dozvíte, jak sbalit kluka, a najdete tam plakát Zaca Efrona. *15* hahaha *15* -
§§
nejlepšíííí miley -
.....
No vidím holky, že vy jste skutečně svým myšlením příliš mladé, a radši svá hodnocení neříkejte nahlas, myslím, že kdybyste to udělali na vřejnosti, mám obavy, že by vás vypískali, nebo byste odešli s rajčetem v obličeji! *15* -
bedule
MÏLEY IS BEST!!! *3* -
Re: peace
KoHo by to zajímalo!! *1* *1* -
Re: Re: Re: Ahojki
taky si řikám -
Re: Re: .......
některý lidi nejsou asi blbý...... -
podpořte miley !!!
ahoj plsky podpořte miley !!! tady je adresa t-music.cz no a hlasujte pro miley pro song the climb :-)) tet je zatim na 3.místě *4* -
lol
miley je zpevacka..to zas rekl nejaky inteligent...... *3* *3* -
u
Miley je nejnej zpěvačka na celém světě *14* *14* *14* *14* -
prosímtě tak je to nějaká holka která se nudí lidi chodte na diskusi osobnosti která se vám líbí!!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: .......
*4* -
Re: Re: .......
Moje řeč! -
Ale tak můžeš nadávat na mileyiik a ne na Miley,ta nemůže za to,že má tak debilní fanynku jako je mileyiik!!!