-
Shellby
A navíc jsi takový srab že ani neprokážeš svou identitu! Asi se stydíš za svůj trapný názor co? Je mi z tebe na *9*!!! SRABE! -
Re: Re: Re: Re: Re: u
Myslím že ty moje aspon neuráží slušné lidi! A myslím že hodně lidí by tu potvrdilo že trapná jsi tu TY! *5* -
Re: Re: žebříček :)
Avril mám taky ráda, a Keiru taky, ale jako každá je úplně něco jiného než Miley, být tebou, tak je nesrovnávám, Keira dělá kvalitnější filmy (některé) spíš pro dospělé a Miley zas pro malé děti až pro teenagery, a Avril má úplně jiný styl než Miley, každá je dobrá v tom co dělá! -
Re: Re: Re: Co na ní vydíte?
Miley kopíruje? Koho?! Nemyslím si,že by to byla kopírka. To spíš Avril kopíruje. Myslím tím,že vydala parfém,njn,parfém už vydalo tolik hvězd,tak ona musí taky,co? *10* -
Miley
Miley je super zpěvačka i herečka. A myslim že i super holka. A ti co si mysli ze je krava tak jsou uplne blbi. Kdo by nemel rad Miley Cyrus.*14* -
pomoc PSL
hele lidi poradtemi psl u tech zivotopisu sou dole napsany autori driv tam byly lepsi a ja bych se na ne chtela kouknout ale kdyz kliknu na autor(nakyho)tak se mi ukaze jeho profil a ne zivotopis.... *10* *10* *10* pomoc te mi PLOSÍÍM *3* *4* -
Re: Re: trapný
Nepodělej se z toho!! *1* *3* -
Re: Re: Co na ní vydíte?
Avril ma svuj styl a je mnohem lepsi i kdyz ji taky nemusim...Cirus jenom kopiruje ostatni... -
Re: Re: trapný
jojojo stejne nejtrapnejsi si tady ty *13* *5* -
Re: Re: Re: Re: u
me zas nezajimaji ty tvoje kecy -
Re: trapný
jo a jeste jsem na neco zapomela tohle plati i pro anonymku13 a pro tebe taky ty zasranej nufe *15* *16* *16* *8* kreteni jse vy vsichni co nadavate miley *8* *8* *16* *16* -
trapný
Shellby vis co ty jsi pekne depil a jdi radsi do prdele nez te tam posleme mi vsichni co miley mame radi nevi co proti ni porad mas tak di na diskusi sve oblibene zpevacce zpevakovi na diskusi a nese tady ty zasranej vy... kretene *8* *16* *16* *16* *16* -
Nechápu vás!!!
Prošla jsem si tady diskuse a nechápu jak dokážete srovnávat Miley s Avril, každá je jiná, má jinej styl hudby.Prostě každá je originální a podle mě jsou skvělé obě dvě!! -
Re: Re: Re: u
...já ale nevím,koho by ty jejich kecy zajímaly. *1* -
Re: Co na ní vydíte?
A můžeš mi ty vysvětlit,co je super na Avril Lavigne???? -
Re: Re: žebříček :)
Nejlepší zpěvačka je Christina Aguilera a nejlepší herečka je Angelina Jolie -
neznaju:-)
ta holka vypada sympaticky, ale nejak mi unika, kdo to vubec je *5* -
Re: Názor
Však ať je sem píšou, zvyšují návštěvnost Mileyince, kter bude pak v top celebritách, tak je nechte *1* -
Re: Re: pravda¨!!!
Šak piš, nám je to jedno, jak si myslíš, že jsi tady hvězda,když napíšeš, že je hrozná, vážně jsi hvězda!!! *3* *3* -
Názor
Miley je fakt nej a lidem kteří ji nemusí vzkazju at si nazory strci nekam.Protože tohle stranka kde miley maji radi a jestli se vam nelibi tak sem nechodte. *5*