Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zvonda

Shellby

A navíc jsi takový srab že ani neprokážeš svou identitu! Asi se stydíš za svůj trapný názor co? Je mi z tebe na *9*!!! SRABE!
  • zvonda

Re: Re: Re: Re: Re: u

Myslím že ty moje aspon neuráží slušné lidi! A myslím že hodně lidí by tu potvrdilo že trapná jsi tu TY! *5*
  • miley.the.best

Re: Re: žebříček :)

Avril mám taky ráda, a Keiru taky, ale jako každá je úplně něco jiného než Miley, být tebou, tak je nesrovnávám, Keira dělá kvalitnější filmy (některé) spíš pro dospělé a Miley zas pro malé děti až pro teenagery, a Avril má úplně jiný styl než Miley, každá je dobrá v tom co dělá!
  • Re: Re: Re: Co na ní vydíte?

Miley kopíruje? Koho?! Nemyslím si,že by to byla kopírka. To spíš Avril kopíruje. Myslím tím,že vydala parfém,njn,parfém už vydalo tolik hvězd,tak ona musí taky,co? *10*
  • Miley

Miley je super zpěvačka i herečka. A myslim že i super holka. A ti co si mysli ze je krava tak jsou uplne blbi. Kdo by nemel rad Miley Cyrus.*14*
  • rockstar

pomoc PSL

hele lidi poradtemi psl u tech zivotopisu sou dole napsany autori driv tam byly lepsi a ja bych se na ne chtela kouknout ale kdyz kliknu na autor(nakyho)tak se mi ukaze jeho profil a ne zivotopis.... *10* *10* *10* pomoc te mi PLOSÍÍM *3* *4*
  • Re: Re: trapný

Nepodělej se z toho!! *1* *3*
  • Re: Re: Co na ní vydíte?

Avril ma svuj styl a je mnohem lepsi i kdyz ji taky nemusim...Cirus jenom kopiruje ostatni...
  • Re: Re: trapný

jojojo stejne nejtrapnejsi si tady ty *13* *5*
  • Re: Re: Re: Re: u

me zas nezajimaji ty tvoje kecy
  • mileycyrusfan

Re: trapný

jo a jeste jsem na neco zapomela tohle plati i pro anonymku13 a pro tebe taky ty zasranej nufe *15* *16* *16* *8* kreteni jse vy vsichni co nadavate miley *8* *8* *16* *16*
  • mileycyrusfan

trapný

Shellby vis co ty jsi pekne depil a jdi radsi do prdele nez te tam posleme mi vsichni co miley mame radi nevi co proti ni porad mas tak di na diskusi sve oblibene zpevacce zpevakovi na diskusi a nese tady ty zasranej vy... kretene *8* *16* *16* *16* *16*
  • Nechápu vás!!!

Prošla jsem si tady diskuse a nechápu jak dokážete srovnávat Miley s Avril, každá je jiná, má jinej styl hudby.Prostě každá je originální a podle mě jsou skvělé obě dvě!!
  • dianna114

Re: Re: Re: u

...já ale nevím,koho by ty jejich kecy zajímaly. *1*
  • Re: Co na ní vydíte?

A můžeš mi ty vysvětlit,co je super na Avril Lavigne????
  • dianna114

Re: Re: žebříček :)

Nejlepší zpěvačka je Christina Aguilera a nejlepší herečka je Angelina Jolie
  • dasha86

neznaju:-)

ta holka vypada sympaticky, ale nejak mi unika, kdo to vubec je *5*
  • miley.the.best

Re: Názor

Však ať je sem píšou, zvyšují návštěvnost Mileyince, kter bude pak v top celebritách, tak je nechte *1*
  • miley.the.best

Re: Re: pravda¨!!!

Šak piš, nám je to jedno, jak si myslíš, že jsi tady hvězda,když napíšeš, že je hrozná, vážně jsi hvězda!!! *3* *3*
  • ajovrt

Názor

Miley je fakt nej a lidem kteří ji nemusí vzkazju at si nazory strci nekam.Protože tohle stranka kde miley maji radi a jestli se vam nelibi tak sem nechodte. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit