Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • piskot256

Re: ?

Hm........abych ti pravdu řekla Tak já ji ZBOŽŇUJU!!!ona je strašně supel a taky hodně chtyrá má cool songs a tak dále vyjmenovala by jsem toho hodně ale je toho hodně *1*
  • Re: ?

jjjjjjj souhlas
  • ?

Prosím nevypískejte mě.Nechci nikoho urážet ani nic podobného.Chtěla bych ale vědět,co je na ní TAK zajímavé,že ji má rádo tolik lidí....jsou,sle mého názoru,tisíckrát lepší herečky a zpěvačky......nejstarší=nejlep
  • zvonda

žebříček :)

Ahoj hele všimli jste si jak je Miley v počtu návštěvnosti na profilech v náskoku?! Má asi o polovinu víc návštěv profilu... Je nejlepší Zpěvačka i Herečka a potvrzují to i Osobnosti.cz! *3*
  • hannahah

...má dobrý hlas.....len škoda že to využíva na také piesne...!!! *5* *4*
  • Re: miley

joU pRaVda MiLey Je NejlEpsi jA bych si tk PrAlA na Jeji KoncErt ae PRej se pOviDa ZE by MElA DoRAziT PriSti Rok:) *15*
  • Re: miley cyrus

miley.ray.cyrus.mileyworld@gmail.co m mě odepsala
  • Re: Re: Re: Rachel

miley dokázalo houby.
  • Re: Re: Re: jupí

a nvm kolik takovej koncik stoji??a je to koncert hanny montany nebo proste jen miley?
  • destiny-hope.cyrus

Re: hehhh....

a ten tvuj rap zpívání je???? miely zpívá krásně ty tvoji to jen tupě odřílávaj!
  • destiny-hope.cyrus

Re: Re: začla se mi líbit :)

nechapu proc?!?!?!?!?!
  • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Miley

řekni mi na co si hraješ?! chces tady rozpoutat hadky?! vo co ti de?! *16* kraaaaaaaaaaaaaaaavooooooooooooo
  • zvonda

!!!HLÁSNĚTE!!!

Prosím pokud máte vážně rádi Miley tak hlasujte na http://www.kissmorava.cz/kissparada/ .
    Můžete hlasovat 3× za den! Prosím hlasujte i příští dny! MILEY IS BEST! *14* *14* *14*
  • zvonda

Re: Re: miley

Ty jsi to asi spatne pochopila, ja tady Miley nenadavam ona je Nejbestovější holka na svete! A jsem KLUK *3* *3*
  • miley11cyrus

Re: miley

Třeba jak tu píší ta zvonda tu zprávu ale třeba i nadávky
  • Re: miley

Co je podle tebe blbost?!
  • gabi777

Re: Re: Re: ghg

presne máš pravdu
  • gabi777

Re: Re: ghg

johny debb?l či ako je *9*
  • gabi777