-
Re: ?
Hm........abych ti pravdu řekla Tak já ji ZBOŽŇUJU!!!ona je strašně supel a taky hodně chtyrá má cool songs a tak dále vyjmenovala by jsem toho hodně ale je toho hodně *1* -
Re: ?
jjjjjjj souhlas -
?
Prosím nevypískejte mě.Nechci nikoho urážet ani nic podobného.Chtěla bych ale vědět,co je na ní TAK zajímavé,že ji má rádo tolik lidí....jsou,sle mého názoru,tisíckrát lepší herečky a zpěvačky......nejstarší=nejlep -
žebříček :)
Ahoj hele všimli jste si jak je Miley v počtu návštěvnosti na profilech v náskoku?! Má asi o polovinu víc návštěv profilu... Je nejlepší Zpěvačka i Herečka a potvrzují to i Osobnosti.cz! *3* -
hannahah
...má dobrý hlas.....len škoda že to využíva na také piesne...!!! *5* *4* -
Re: miley
joU pRaVda MiLey Je NejlEpsi jA bych si tk PrAlA na Jeji KoncErt ae PRej se pOviDa ZE by MElA DoRAziT PriSti Rok:) *15* -
Re: miley cyrus
miley.ray.cyrus.mileyworld@gmail.co m mě odepsala -
Re: Re: Re: Rachel
miley dokázalo houby. -
Re: Re: Re: jupí
a nvm kolik takovej koncik stoji??a je to koncert hanny montany nebo proste jen miley? -
Re: hehhh....
a ten tvuj rap zpívání je???? miely zpívá krásně ty tvoji to jen tupě odřílávaj! -
Re: Re: začla se mi líbit :)
nechapu proc?!?!?!?!?! -
Re: Re: Miley
řekni mi na co si hraješ?! chces tady rozpoutat hadky?! vo co ti de?! *16* kraaaaaaaaaaaaaaaavooooooooooooo -
!!!HLÁSNĚTE!!!
Prosím pokud máte vážně rádi Miley tak hlasujte na http://www.kissmorava.cz/kissparada/ .
Můžete hlasovat 3× za den! Prosím hlasujte i příští dny! MILEY IS BEST! *14* *14* *14* -
Re: Re: miley
Ty jsi to asi spatne pochopila, ja tady Miley nenadavam ona je Nejbestovější holka na svete! A jsem KLUK *3* *3* -
Třeba jak tu píší ta zvonda tu zprávu ale třeba i nadávky -
Co je podle tebe blbost?! -
Re: Re: Re: ghg
presne máš pravdu -
Re: Re: ghg
johny debb?l či ako je *9* -
Re: ghg
ano je naj -
Re: Re: Re: Re: Miley
buď ticho miley má krásny hlas