Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tereza
    Tomáši sice hezký, že ted' hned "neútočíš", ale na týhle diskuzi si člověk může myslet tolik různých věcí .. *3* Nesud'te tu (vy ) nikoho. *3*
  • armenakos1
    ale prosímtě!!
  • hele ty armenakos 1 já si nevymýšlím a jestli to bylo na mě tak sifakt nevymýšlím *4* *4* *4* *4*
  • armenakos1
    a ted nemám soudit takový lidi ??? jako je sice hezký že se snažíš miley bránit ale bran jí takovým způsobem který si nevyžaduje to aby si ten čtenář o tobě myslel že máš v hlavě prázdno.. *15* *12*
  • Ejki
    jedno armenakosovi vytknu:to samý jsem chtěla napsat jááá *3*
  • DOBRÝ DEN, já jsem od Miley její druhá BFF, a to nekecám, jjá jezdím na její koncerty ju podpořit, aby byla spokojená a nelíbí se mi to, jak o Miley takhle mluvíte. Kdyby jste jí byli po blízku jako já, tak by jste poznali, že je jiná a jestli to tedka někdo nechápe co tady píši, tak vám to chci rozmluit, aby jste o ní říkali že je prostitutka atd.....A taky vám řeknu, že jsem s ní už spala,
    ale ne jako lezby, ale jako BFF a neříkejte to o ní já vím o ní vím všechno *3* *4*
  • tady by se to nedalo utišit snad nikým, jen kdyby zrušili internet.....jsou to nekonečný spory, když se nejmenované osoby začnou vrtat v názorech druhých. asi nepochopí, že jim to je na nic a pořád nechápu, co vás to najednou napadlo, že je to všechno ze závisti a žárlivosti! možná že by to vypojení internetu vážně prospělo a chtělo by si trochu vyvětrat . . . *3* *5*
  • tajemna3473
    takže ahoj lidi...souhlasím s terkou...to tu nemůže člověk ani vyjádřit svůj názor???? Další, s kým souhlasím: ani0, takže tebe taky musím splusovat. Protože s miley vyrostl spratek a ted se podívejte. Chodí, jako hosteska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OD sladké hannky montanky, až po úplně přehnanou babiznu!!! To, že je dospělá, hned neznamená, že může chodit nahoře bez. (!!!) a mínus dávám: andrejka,armenakos,ejki a dalšííí......
  • Andrejka10
    Ne, to nesjou MIley prsa. Takové špičky tam rozhodně nemá... *1* *1* *1*, ale je to prostě fotomontáž...co dodat?.:P
  • Andrejka10
    Ale notak lidi uklidněte se tu. Já vím, že nejsem moc dobrá utišitelka, ale zkusit to můžu ne???? Já ani nechápu, jak to všechno začalo.
  • Tereza
    Však to není povinnost. To nečti, ani to nebylo mířené na tebe! *3* Tak co řešíš? *3*
  • Ejki
    brutální fotomontáž,proč by todle Mil dělala?jděte se vycpat...Hudy zasáhni...
  • Ejki
    stačil by jeden koment?všechno se mi to faaakt číst nechce *7*
  • Tereza
    Moje slova dendy *3*
    A ted' hurá na mínusy! *2* *2* *2*
  • Tereza
    A opět ... kdyby tady těch mínusů nebylo co by jste tu dělali? *3*
  • Tereza
    Toto byla reakce na "hbdelfin" a její komentář "musím s tebou souhlasit-je to tu fakt na nic..." ... *3*
  • Tereza
    A to je zajímavý. Proč můj komentář pod tímto, ve kterém se více méně se slečnou shodujeme má mínusy a její plusy? Není to pouze o tom, že si zasednete na dotyčného i bez ohledu na shodu s názorem, který od vás obdržel plusy??? Jste opravdu směšní!!!!
  • armenakos1
    horší fotomontáž si fakt najít nemohl/a ??!!! fuuj jak jde vidět ta přidělaná hlava...lidi vy co tohle publikujete a šíříte jen dokazujete svoji naprostou ubohost.. *12*
  • http://fotky.showbiz.cz/lide/miley-cyrus/108764-nahe/1820137/
  • Tereza
    A píšeš opravdu smysluplné vzkazy, když mě v něm stačíš vyhodit(z veřejné diskuze) " bylo by nejlepší se spakovat a vypadnout!" a hned na to PROSÍŠ o zvážení!
    *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit