-
ou to nebyl pokus...to byla holá čistá pravda! *7* *5*
-
když ti připadala o ničem tak proč si jí četla ?!!! ty si fakt natvrdlá! *12*
-
Vidělas snad,jak ta rána byla velká nebo jsi dokonce Miley výslovně slyšela,že do světa rozhlásila její cestu na pohotovost?Miley je obklopena paparazzi,jak by teda hlásila,takovou prkotinu,že? *7*
-
Vážně nechápu o co vám jde lidi.Pořád Miley jenom pomlouváte a to jen z mnoha pitomých důvodů.Za prvé máte spoustu času a místo toho abyste si užívali života,sedíte celý dny u počítače a píšete všude jak nesnášíte Miley,jak je příšerná a že udělala tuhle a tuhle chybu.Za druhé jste plni vzeku a nevíte jak se ho zbavit.Za třetí,jí jen závidíte že je slavná.A nebo je tu ta nejpravděpodobnější možnost-máte mozek pečené brambory.
A jen tak mimochodem,když tu tak rádi srovnáváte Miley se Selenou a nadáváte na Mils,protože nenosí podprsenku,tak se raději podívejte na některé fotky Sel,kde je také bez podprsenky.A řeší to někdo? Ne,neřeší.Tak už na to prosím kašlete. -
Jo jasně, žárlim to si vážně uhodl *3* Nemám na co žárlit a ani co závidět. Miluju svůj život! A ještě víc "miluju" takový celebrity, který hekaji kvůli každýmu pichnutí do prstíku! Na světě se děje tolik hnusů, denně přichází o životy xx nevinných dětí(zvířat) a svět se má zájímat o její pochnutí o mixér? *3*
V životě to je úplně o jiných hodnotách než o závisti a žárlivost, ale na to taky přijdeš. *3* -
OU snad to nebyl pokus o urážku? *3*
-
Tomáši, nepoučuj. Tahle zpráva byla prostě o ničem. At' už to někdo zveličí nebo ne.
-
žárlíš..prostě nemužeš si dovolit to co ona...nikdy to mít nebudeš a proto tohle děláš.. *12*
-
Tereza: ty jsi o ničem ;)
-
ale tak je to u každý osobnosti... že cokoliv se jí stane..i maličkost tak to media a paparazzi hned ví a zveličují....až pochopíš tento svět tak potom přijd a mluv ;)
-
nežárlim na její krásu, talent, hlas . . . . proč bych měla závidět něco, co ani nemá?? a já vám ji nechci znechutit, jen jsem se k ní vyjádřila, což snad můžu, ne????
-
dobrá poznámka :D
-
No jéjda, jakoby po světě nechodili horší věci. Komediantka.
-
*3*
-
říznutí je hoodně všeobecný..buď se řízneš trochu nebo fakt hodně..inteligente
-
Odkud jsi utekl/a? *8*
-
Komentář o ničem.
-
Tady vůbec nejde o to, že se řízla, ale o to jak je z ní hned dělaná nějaká chudinka, která musela s polovinou rodiny s prstíkem na šití. No bože. Sama říkáš, že se to stává běžně a píše se někde o tom? Nepíše. Musí svět vědět o každým jejím prdu?
-
He????? zajímá mě jedna votázkA. nechýpu proč se nemůžete smířit a REALNě diskutovat já se taky dohaduju se svýma dětma dcrou šarlotkou a valentýnkou a synem beauem!!! ale vždycky se smíříme a co vy??? vy prdlajs!
-
tak vidím, že pár lidí se tahle diskuze znechutila. Například tady byl armenakos,andrejka,kajuska,hbdelfin, ale teď kvůli vašem nemožnejm hádkám vodut vypadli a každý asi ví proč! Prtotože se tady hádáte každý se může řznout o miwér mí mamce se to už stalo. A to hned neznamená že neumí v kuchyni"!!! Navíc ona ani nechtěla miley provokovat no dobře tak tu podpsrenku si nebere naschvál, ale myslim že to jak měla vyholený klín to ani nechtěla udělat!!!!!!