Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ejki
    Bulvární závisláku já bulvár nekupuju ani nečtu a přežívám *8*
  • Ejki
    ty toho o Miley nějak vííš,ale jedno ne-ona už Hannu nehraje sakra jseš 100 let za rybama?A když tě nezajíma onen koment,tak tě asi ani nezajímá pravda o M...tak se klidni *3* *2* *2* *2*
  • ani0
    Tejul:tvůj komentář mě vůůbec ale vůůbec nezajímá!!Miley je **vka!At se ti to líbí nebo ne!!Selena není namyšlená!Spýše tvoje DĚTSKÁ Hannah je namyšlenááá!A nešAhá seleně ani po kotníky demi lovato a selenu mám ráda ale miley ne!PS:snaží se ze sebe udělat někoho co není např:Britney Spears a přitom mi pripadala jako hezká a fajn holka!Omyl! *8*
  • Tejul
    ani0:'radsi mam selenku gomezovou je ve vsech kategoriich lepsi nez miley' tak debilnejsi vetu jsem zatim jeste neslysela ale mas pravdu v jedne veci selena je lepsi nez miley a to asi v namyslenosti.. Fajn tak o tom ze by miley stridala chlapy se mi nezda a to ze by brala drogy taky ani ne jelikoz by na fotkach vypadala upe jinak...
  • ani0
    jo a co to teda bylo za ten skandál v časopise kde je skoru nahá?? *16*
  • Mám ráda Miley takovou jaká je a nebere žádný drogy a nestřídá chlapy to je jenom LEŽ!
  • Ejki
    a stará se o ty děti?Nebo riskuje,že ji zavalí zemětřesení? *12*
  • Ejki
    že? *10*
  • Ejki
    Kolik tajemných se tu najednou objevilo *8* a že střídá chlapy? *8* Víš kolik zpěváků nemám ráda a taky na jejich diskuzi nic nepíšu?Jestli se nusdíš,běž si prohlížet fotky se Zayníčkem *16* ...
  • ani0
    věřím tomu že miley pomohla dětem jen aby se zvyditelnila!Miley je fakt **vka!střídá chlapy jak ponožky!natož kolik ji je teprv let!a drogy taky bere!dokonce ukazali jak si potahuje!
    kdyš sem byla menší měla sem ji moc ráda ale pak kdyš sem viděla že se snaží ze sebe udělat britney spears tak se mi zhnusila!
    sorry ale mám radši selenku gomezovou je ve všech kategorií lepšíí! *8*
  • hele to že jela na Haiti z ní nedělá tu nej. Ségra jezdí na Haiti skoro každý čtvrt rok a nikde se nevychloubá.
  • KristieS
    Dobrý stěr :D
  • KristieS
    Tak trochu tě nechápu, vždyť co má Miley s drogama? *6*
  • KristieS
    Asi jen něco chtěla napsat,a jen kvůli jednomu komentáři se jí nechtělo registrovat *15*
  • Mám pro tebe novinu: ONA NESKONČILA!!! *1* *1* *1*
  • Jestli máte rádi Miley a máte fb tak prosím like http://www.facebook.com/pages/We-love-Miley-Cyrus/338705602843996 *3* *14*
  • Miley je skvělá zpěvačka i jak herečka :) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Zatím co ty jsi hvězda, co? *2* *2*
  • Tejul
    No a co ja si myslim ze toto se stane kazdemu az se toto stane sel tak to taky vole poslu na jeji profil myslim ze si asi chtela zase trochu provokovat ale tohle provokace moc neni zkus si najit neco lepsiho ...
  • Ejki
    a u Miley je na super.cz o hóódně víc příspěvků,než má Selena..tak se nesnaž *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit