Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • víborně víborně!!! miley bude zase prví protože postupuje!! *14* *14* *14*
  • Andrejka10
    tajemna: !!! právěs mi znechutila selenu těma svýma blbýma kecama! vlastně ne, už jsi mi jí znechutila HNED JAK JSI SEM PŘIŠLA! *16* *16*
  • Andrejka10
    Myslim si, že Miley nemá SKYPE, nebo možná jo, ale má ho pod falešným jménem, aby jí FANS nevotravovali. *3* Ale největší pravděpodobnost bude, že to neni její SKYPE, ale jenom ňákej fanda se zas po ní pojmenoval. To je něco jako fejsbuk, já když jsem chtěla dát "líbí se mi to" na Mils, tak se mi tam ukázalo hodně (ne)Mileyných profilů. *4*
  • Andrejka10
    To jsem nepochopila. *8*
  • OMG! Ještě si tady to všichni "skáčeme ke stropu"
    PS:Anonym jsem protože se mi nechce zegistrovat.
  • tajemna3473
    Já jsem pořád tady!!! Pane Bože!!!! *12*
  • nikolisek
    Podľa mňa je Miley nejlepšia herečka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • armenakos1
    spíš bych akorát řekl, že dostala zákaz na několik dní... to je vše ;)
  • Andrejka10
    vidím..., že už konečně ta tajemná odešla.. *1* dobře je to tu klidnější:), tak jo. Co je tu novýho???? :))) *2* *3*
  • Ejki
    všichni víme...... *3*
  • Taky si myslím... *3* *3*
  • Miley je naprosto úžasná *3*
  • Ahoj. Ja mám Hypoglikémiu. Som zo Slovenska. Je to choroba a ja tým trpím už od 15-tich rokov. Teraz mám 33 a už mám za sebou aj Hypoglikemický šok - to je krok ku smrti. Nedá sa to regulovať to si len každý myslí ale tieto stavy sa zvyknú objaviť aj tak zničoho nič. Neprajem to zažiť nikomu je to úplne narušený a obmedzený život. Viem si predstaviť čo prežíva Miley ešte je veľmi mladá a Hypoglikémia sa nedá vyliečiť.
  • hbdelfin
    není to pravý...a navíc, na miley skype asi nechodí ani miley, je to jako u ostatních celebrit...prostě jim na myspace chodí někdo jiný a posílá zprávy, aby šli na ten a ten youtube účet nebo něco takového, že je to jejich pravý...prostě miley skype má, vždyť to říkal liam, ale pod falešným jménem nebo nějak zašifrovaný, aby ji nemohl nikdo najít
  • Ejki
    tak to mi přijde dost komplikovaný *8*
  • Ještě bych měl jednu otázečku, prosím.
    Nevíte, jestli Miley někdy neměla, třeba i jen na chvíli, nebo jestli třeba dokonce nemá Skype pro fanoušky, kam by si čas od času přišla popovídat se svými fanoušky?
    Když do googlu napíšu, aby mi našel pravý Skype Miley, tak toho vyjedou tuny a všichni v nějakých anglických diskusích říkají, že to je určitě její pravý Skype, že s ní mluvili a viděli jí na kameře, což by podle mě mohl dost pádný důvod, že to byla ona. Nebo to jde taky nějak oklamat? *4* Samozřejmě vím, že úplná jistota není nikdy, třeba Miley někdy mohla mít Skype krátce, a pak ho zrušila, protože ji spoustu lidí mohlo otravovalo, když se dostal ven. No nevím... *4*
    Nebo není nějaký jiný způsob, jak Miley kontaktovat, abych se dočkal odpovědi, kdbych se jí na něco chtěl zeptat atd. *4* ?
    Díky moc
    Mějte se všichni hezky
  • Tak to jo *4*
    Díky
  • armenakos1
    protože ta fotka je vytáhlá z videa kdy miley natočila na svůj oficiální profil youtube, že děkuje fanouškům za nominace na teen choice awards...v tomto videu se na sekundu objeví i liam *3*
    a k tomu "důkazu č.1"... kdo muže vědět jestli tam ještě chodí a jestli to vubec na tom myspace psala ona... *8*
  • A můžu se zeptat prosím podle čeho si to myslíš? *4*
    Já osobně bych tomu teda taky moc nevěřil podle té fotky co tam je. Ale když se tam píše, že to bylo na její oficiální Myspace stránce...
  • Ejki
    naprostá blbost *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit