Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ejki
    I´m sick! :-! *8*
  • tajemna3473
    Juj, mám novou profilovku se Selenkou *14* *14* *14*
  • Andrejka10
    nepodlejzám...souhlasím *7* *3* *16*
  • Andrejka10
    proboha lucinečko nereaguj na starý příspěvky, nikdo ti na ně reagovat nebude. *3*
  • Andrejka10
    co to meleš prosimtě ??? *7*
  • Andrejka10
    jo a ještě dodatek: ten fly on the wall je starej téměř dva roky, takže pšššt! *16* *16* *16* *16*
  • Andrejka10
    nj, jenomže klesá *3*
  • Yees Smilers! Miley je na 3.místě !! ♥ Jen tak dál :)*
  • V pohodě.. Chápu to :) Nevadí ;) *3* Jinak se přidejte na tuhle stránku: http://www.facebook.com/pages/Miley-Cyrus-Mania-CZSK/194137743962888#!/pages/Miley-Cyrus-Mania-CZSK/194137743962888b ..Děkuji ..Už valím.. jinak zítra budou výsledky Žebřík 2012, kde jsme mohly hlasovat pro Miley, tak držíme pěsti ať se umístí :) Dobrou Smilers *4*
  • armenakos1
    jj já tě znám s fb miley cyrus CZ, docela často si tam aktivní ale promin asi si tě taky nepřidám, v dnešní době, jako nic proti tobě nemám...ale tak mám tam docela důležitý věci na fb a tak... *13* *9*
  • Andrejka10
    jj to teda *1* *1* *1* *15*
  • Andrejka10
    to máš pravdu... byly spekuace o tom že to má z kouření :///
  • Andrejka10
    sorry, ale nepřidávám si cizí lidi *3* ale můžeš aspoň vědět, že jsem taky Smiler *14* *3*
  • Andrejka10
    já v jednom kuse zvracim, proto moc nemám čas zkouknout diskuzi, ale jednou za den se mi to podaří, i když pořád musim spát a pít blafy *11* *9*
  • Tak se brzy uzdrav :) Jinak bych byl rád, kdyby sis mě přidal na FB do přátel abychom se mohly domlouvat o Mils, a jestli tohle čte i jiný Smiler tak si mě taky přidejte... Jmenuji se tam: Danny Hnátnický .. třeba mě znáte z facebookovské stránky Miley Cyrus CZ ♥ a nebo z Miley Cyrus Mania CZ&SK .. Díky :)*
  • armenakos1
    tak záleží taky jakou máš náladu že...mě se chce jenom spát a na notas fakt nemám náladu... *9* *13*
  • armenakos1
    a u toho videa z fly on the wall..... copak nevidíš na tváři miley jak je unavená...ty její vlasy jenom tak hozený, spocená tvář, upe jde vidět jak je unavená a bůhví v jakým byla třeba zdravotním stavu že.. :////
  • Andrejka10
    nejsi jedinej..:// mám taky horečku, ale i tak zkouknu diskuzi, horečku mám už od pondělka...a jsem ňák teď horkokrevná... *11*
  • armenakos1
    andrejko ještě by tam měla uvést do profilu adresu té léčebny...abychom věděli kam jí máme psát *1* *1* *1* *1* *1*
  • armenakos1
    pardon lidi, ale už 2 dny mám horečku....takže proto.. :///

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit