-
já si z tebe ale kvůli tomu vubec srandu nedělám takže mi polib! *12*
-
jo já zapoměl, ty když seš navátá tak předvádíš takový skřeky že si potom myslíš že miley dělá to stejný...vklidu nemusíš se za nic stydět..my to chápem *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
být z někoho pošahaný a mít někoho rád je rozdíl ty pipinko malá... když už jsi chceš rejpnout tak si rejpni aspon popravdě a ne z blbíma kecama!! *7* *12* *16*
-
tajemna: ale jedinej problém je že když si dala odkaz na fly on the wall tak to uznám že zrovna moc skvělý vystoupení nebylo, ale musíš uznat že umělec nemusí být 100% v kondici na každý vystoupení.. *6*
miley občas taky nemuže třeba, nevíme jaké muže mít např.zdravotní problémy ale proste svý fanoušky neodradí a aj taky zpívá... *5*
ale prostě selena to nezvládá skoro pořád... :///// -
tos dala fakt ten pravej odkaz, zrovna tady jde vidět to že kdyby selena obzvlášt při refrénu neměla vokalistky tak to zní fakt hnusně... *6* *12*
-
tajemná prosímtě vypadni a bude klid.. *6*
-
Pavel: podle new informací by měl mít LoL premiéru až v květnu v USA, nejdřív se spekulovalo že bude mít premiéru v ČR ale zatím to zase spadlo tato informace, takže se vůbec neví jestli to náhodou nedopadne zase jako s The Last Song...
a k So Undercover, bylo to natočený později než LoL takže kdyby měla být premiéra v ČR tak minimálně až za rok *3* -
a ještě zabitých :DD
-
výměna naprosto stejných názorů--zajímavé :D
-
Jó, to teda *2* !!
-
prosimtě... *2* *1* *15*
-
To si zabila!! :D
-
Jojo, *1* je to moc vtipný! A jak ty oslovuješ nás? Ejku Bejku? Si trapná! *16* *3* *5*
-
Ha, ha, ha, fakt jste moc vtipné holky! *16* *16* Přestaňte mne laskavě oslovovat "DIVNÁ", fakt je to trapné! *16* *16* *16* *16* *16*
-
jojo mě taky *3* *3*
-
jojo,pokud tu není divná,jen mě zajímá,kam zmizel armenakos :DD
-
Mě to ted připadá tady kapku klidnějšíí....... *5* *3*
-
nejdivěnjší?
-
ja si mysim,že je to jedno,tady je spoň větší vzrúšo :D *3*
-
spíš by se měla jmenovat divna3473 *1* *1* *1* !!!!!!!