-
Smilers, choďte několikrát denně na tento profil Miley! Musí se dostat zpátky na vrchol jako dřív! Pořád komentujte hodnoňte a zobrazujte profil Miley! ♥ Musí být na 1. nejhůř na 2.místě! ♥ Do toho! :)
-
nikdo neví, jak to ve skutečnosti je...takže já bych zatím prostě čekala...ale taky mě štve, že se to furt neví
-
Díky za odpověď a neví se na kdy to přesunuli?
-
Nejsi jediná *15* *3*
-
nz ;)
-
díky ejki *4* *4* *4* *3*
-
Taky mi připadá divný že to přesunuli, a pěkně mě to štve!!! *16* *16* *16*
-
Ahoj lidi,
prosímvás jak je to s tím novým filmem LOL. Četl jsem, že měl mít premiéru 9.3.2012. Oni tu premiéru přesunuli? Nebo, kde bych našel nějaké info o tomhle filmu?
A je pravda, že So Undercover má mít premiéru 9.4. 2012?
Díky a mějte se fajn *4* -
a já taky ne *3*
-
Promiň, ale odkdy je psychina francouzké slovo?? *1* Když už něco zkopíruješ z Googlu tak si to alspoň zkontroluj *2* *2*
Maintenant excusez-moi, je vais apprendre le français. -
protože se tak chováš.....?a Andrejka má naprostou pravdu
-
Ó, *8* *9* *13* tak na mně hned nemusíš křičet, jako tamti! *10*
-
Proč? protože se tak chováš, jako kdybys byla na psychině! *1* *1* *16* *16* Nebo ti to mám říct francousky?
-
*11* já nejsem na psychině, tyjo, proč si to jako myslíte? *11* *11* *16* *16* *8*
-
Ňákej desetiletej fakan mi neude řikat co mám dělat! Přestaň laskavě miley a selenu srovnávat. Každá má svůj styl chápeš? Nebo ti to mám napsat na papír a přivézt ti to do pokoje na psychině?
-
To teda ne, oni na mně vyštěkli první, já za to nemůžu! A už to sem píšeš po padesáté! Přestaň s tím! My to víme *3* *1*!
-
Laskavě se tu uklidněte! Ty svoje přiblblý komenty na Mil si nechte v mozku, akorát se to tu víc rozhádá, já mám ráda obě a ani jednu nesoudim, a ty tajemna3473: Ty to tady teda rozjíždíš, laskavě toho nech! *16* už tak tě maj Tomáš a ejki plný zuby! *16* *16* *16*
-
Ale Armenakos taky ne!! *16* *16* *16*
-
Dík, nco takovýho jsem právě hledala, už mě štve jak každy Miley obviňuje že někoho kopíruje, jako by to beztak nedělali všichni.
-
Fakt prča!! :D http://www.youtube.com/watch?v=tBi0CROKjz0&feature=related a kdo je teda lepší? *2*