Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: miley

Jak se jmenuje mandy celý jménem?
  • dantanaaa

miley

její nej kamoška mandy je píííííííííííííp
  • pavlusqa

Žebříček nejpopulárnějších star v USA

1.Selena Gomez
    2.Demi Lovato
    3.Miley Cyrus
    4.Blake Lively
    5.Rihanna

Miley je 3. to je uspech ne? *3*
  • Re: stránky

frajer promluvil tak sem hod jeji origo stranku kdyz jich je tolik ze jo ty si inteligentni!!!!! *15* *15* *15*
  • Re: Mileyka

hoď do vyhledávače Miley Cyrus a ukáže ti to stránek spoustu
  • Re: Hannah/Miley Je nej zpěvačka

ahoj nemohli by jste mi dát e-mail na Miley????? prosím. jestli jo tak napište na muj e-mail je to Breta.Vanek @seznam.cz
  • aenushqa

Re: stránky

Woow inteligentní inteligent sem zatím ani na žádným blogu miley nebyla ....... *15* *15* (to není ke smíchu)........:-D
  • stránky

hele všichni tu házíte různý vodkazy na nějaký blogy o Miley atd...ptáte se jestli bude v ČR...tak se radši podívejte na oficiální stránky Miley a máte to vyřešený ne?? *3*
  • aenushqa

A myslíte si??:-d

Hej lidičky hočičky i klučíci......prostě myslíte si že se miley cyrus opravdu chová povíšeně já neim nechce se mi tomu věřit ale třeba každé celebritě stoupne sláva do hlavy a pak už namyšlenost de sama hej doufám že taková není miley cyrus třeba přiklad ewa farná si myslím že je trochu mešuge......neci urazit fanoušky ewy farne ale prostě je to jen muj nazor *1* *1* uf to bylo dlouhý promlouváni do duše ...........sice newím do jaký ale newa *14* *14* *4* *1*
  • aenushqa

Re: Re: Je super

mno tak hlavně s fotek.............:-D ale jako stejně simyslím že kdybch ju poznala že by byla v poho........... *4*
  • Mileyka

Ahoj lidičky neznáte nějakej super cizi web o Miley nektery uz mám jako ty základni miley-c.net nebo miley-cyrus.fr miley-cyrus.com znáte ještě naky jiný kde jsou ale novinky
  • humanic

hlasování

Ahoj můžete hlasovat pro Miley na www.soonggy.estranky.cz Menu a soonggy hitparáda dík *1*
  • Re: Adresa na Miley

děkujůů za adresu *3*
  • Re: miley

*3* ahoj ty jsi kluk nebo holka
  • kacenka1jb

Re: miley

♥♥MiLEeY♥♥
    JenOM jIiI!!!NIkOmU InYMUu!!:D
    No VlAStNE ETee JoNAS BRoTHERS :D *3*
  • kacenka1jb

Re: Miley

ahoj...ej lidi tam to ma byt asi dohromady ze??:D
  • prosím

Nemá někdo email?plsss *3*
  • Re: Hannah/Miley Je nej zpěvačka

napises mi ten mail taky??? nebo ho napis sem a bude to jednodusi...ten mail je simekTonda@seznam.cz diky moc *1*
  • klekyk

Adresa na Miley

Adresa na Miley Cyrus:Miley Cyrus
    c/o BRC Spirit c / o BRC Ducha
    PO Box 1206 PO Box 1206
    Franklin, TN 37065 Franklin, TN 37065
    USA
  • klekyk

Re: Re: Miley

Ahojky já tu adresu napíšu sem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit