Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milie

nevite nekdo nejaky kontakt na milie/hanah montanu treba jen icq neco nevim *9*
  • kacenka1jb

Re: miley

prý ano....:-)...mozna v kvetnu sem nekde vydela...a nebo pozdeji na premieru toho filmu ale nevim oco je na tom pravdy.... *3*
  • Re: miley

tak to netušííím
  • miley

nevíte někdo jestli nepojede Miley do ČR nebo někde blízko ČR???
  • Hannah

http://www.youtube.com/watch?v=RBug 4gSAcZI
    prostě nej song!!!!
  • naruto3

Nič

Raz som tu čital že si si tu niekto s nou dopisuje na tranka www.myspace.com, ked je to pravda tak nech tu napiše ako
  • new blog

ahojky všichni .. mám nový blog o Miley Cyrus..a ti kteří maji Miley rádi tak tam jsou vitani...a ti kteří Miley nemají rádi ..... tak ať tam nelezou... *3* *4* *13* ..!!
  • janaduhonska

Re: Hana Montana je nejlepší zpěvačka na světě

Nejsou pěkné......Ony sou nádherné!!!
  • janaduhonska

Web o Miley

Pls, koukněte se na tyto stránky:
    http://slavna-mileycyrus .webnode.cz
  • h2ospv

Hele co myslíte, že je super, ale já myslím opravdu super ne jako váž ně co říkáte a přidáte si mě do přátel?? *4* *1* *1* *3* *5* *4* *3* *5* *15*
  • sasuke

Hana Montana je nejlepší zpěvačka na světě

Hana montana je nejlepší spěv ačka na světě.Já jsem slišel skoro všechny jeji písně. A jsou pěkné *3* .
  • anrie

new klip

http://vids.myspace.com/index.cfm?f useaction=vids.individual&videoid=5 2165367 to je new klip.....kvásná písnička *4*
  • !!

Ona nejvic sukezniii *14* *1*
  • miley v cr

nevite jestli se chystá miley k nám do čr? *7*
  • Re: Miley

máš pravdu navíc ona nejdřív dělala konkurz na roli Lili ale díky tomu že všem vyrazila dech tím jak byla vtipná a pohotová se dostala tam kde ted je *4*
  • Re: Re: upozorneni

já nechci bet zlá ale ona má talent je pravda že je mladá a že stoupla rychle ale kdo ví jestli se o ní bude vědět nebo ne zpívat umí má zajímavej hlas a pořád se může prosadit ve filmu ...ten kdo má hudební sluch musí uznat že zpívat Miley opravdu umí
  • Re: Miley

Mě taky pobaví když zpívá *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • destiny-hope.cyrus

Re: Re: upozorneni

pořád ten samej stereotyp...pste kazdej ríká že se o ní za pet let vedet nebude ae jsou i jine hvezdy o kterých se vi dlouho.....treba lindsay lohan ta je znama uz od detství....nebo danniel radcliffe o tom se taky vi dlouho nwm jesi pet let ae to uz urcite a známe ho ne? *3* takže si myslim opak prave toho co si napsal...nemuzeme prece rict neco co nevime..a když tak se to dozvíme až to přijde...tot vse *3*
  • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: Re: Re: Malichernosti

ae to nerikam, ja si tim docela i souhlasim ze to bude stejny ae to tady celou dobu rikam...ae tak vyikali sme si to a vsechno o.k. ne?
  • Re: Re: upozorneni

ty jsi dobrý,žes to pochopil,to by mě nenapadlo,že vecina znamená většina

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit