-
Re: Re: Re: Re: Re: Malichernosti
nerikam ze ty?!!!! kdyby si se podívala na vic stran tak bys videla!! ae promin jesi je to nad tvoje síly....nerikam to na tebe boha ae na ty co tady o ni pisou hnusný veci jasny?! doufam ze si to pochopila..nebo to chces jeste nejak rozebrat dopodrobna?? -
Re: Re: Re: Re: Malichernosti
Jo a můžeš mi říct kdo tu řiká že je píča? Já to o ní neřikám(sice si to docela myslim ale toe teď jedno) -
Re: miley
a tz si jako mylis ze si se podiva na tvuj blog?ona se nepodiva ani sem natoz nejaky nanynce na blog(miley je upa nej) -
Re: Miley - řidička
mohla by :-) -
Re: Re: Re: Re: Re: Madonna
hmmm a ani neuvidíš *13* *13* :P -
Re: Re: Re: Re: Malichernosti
ano a to se tady snažim nejak naznacit vis? jako ze kazdej zestarne...ze proste madona byla ve svy dobe fakt oblíbena a postupem casu se objevovali novy a nový mldasi...samozdrejme ze i miley zestarne a pridou novy sem rada ze to alespon nikdo pochopil:D -
Re: Re: Re: Re: Madonna
to víš,když jsem neviděl,tak těžko můžu chápat *1* -
Re: Re: podpořte Miley
že jo,mi to taky nefunguje -
Re: Re: Re: Malichernosti
Ale já jí nevyčítám,že má slavnýho tátu a netvrdím,že není dobrá! Je sice fakt,že bychom měli dát šanci mladým talentovaným hvězdám,ale to ještě neznamená,že na ty starší se úplně zapomene!*16* Jinak Miley zpívá pěkně,ale taky zestárne a pak přijdou na řadu další nové hvězdy -
Re: pro Spižina
podle me si zaslouzi obdiv jako kdokoliv....uz jenom ze je tak mlada a uz ma miliony prodanych desek!! natoceny serial a nejaky filmy...to same jako sel gomez ta si to taky zaslouží víte vy vubec kolik maj cen a uz sou tak mlady?! tady padlo par slov o madone chci jenom rict ze neni spatna ae neni pro nas jako pro obdivovatele miley nejlepsi jako pro vas který ji obdivujete a naopak...nebavi me to uz fakt ne! co ji nemate radi ja vam to nezazlivam a ani vam ji nechci vnutit..a jesi sem neco patnyho rekla o madone tak se omlouvam *9* -
Re: Re: Re: Malichernosti
jo a jeste...to je pro ty co rikaj ze se dostala kvuli svymu tatovi ke slave uz me sere taddy neustale opakovat ze si ji vybrali sami ty reziseri a producenti byla hold dobra a libila se jim....jako co je na tom spatne?!?????? ja porad premyslim nad tim proc to rikate a dospela sem k nazoru zhe bud zavidite nebo ste upe vadny...ja ji to preju a preju...a serou me ty keci jako zhe je pica nerikejte to kdyz ji neznate a vite o ni hovno!!!! -
Re: Re: Malichernosti
ja nerikam ze to neni osobnost!! kdyby tady nikdo umel cist...nerekla sem ze neni osobnost...je to osobnost ae uz ne tak slavna...vim ze se na ni nezapomíná ae sou tu i dalsi....mladsi nadejny hvezdy ktery maj pred sebou karieru....tak jako tobe vadi ze tady pisu o madone me vadi jak jini pisou o miley...a to s tou madonnou byl priklad pro sabona...jako nechapu proc bych nemohla obhajovat svoji hvezdu...kazdej ma svoji oblibenou kapelu zpevaka herecku atd...nerikam ze medonnu nemam rada ae nemyslim si ze je to nejvetsi zena planety...a jeji zivot tady rozebirat fakt nechci nezajima me..a nedostala se ke slave kvuli svymu tatovi...jeji rodice ji posilali na konkurz jako normalni dite chapes?! a oni ji vybrali protože se jim zdalo ze je dobrá...nebudu to rozebírat s nikim kdo to nechape nebo nechce pochopit bez uraážky... -
pro Spižina
Spižin: Pořád tady všichni řeší,že jméno Miley se píše MILEY CYRUS,ale M.Monroe se píše Marilyn a ne Marylin!!!!!! Jinak ale celkem souhlasím s tím,co jsi tam napsal. Aby byl někdo osobnost,nemusí mu být 40,ale i Miley Cyrus nebo Avril Lavigne či Farna jsou osobnosti,ale takový obdiv jako Madonna si nezaslouží. To je vše. -
Re: podpořte Miley
Tu určitě........ *15* Navíc jsem to zkoušela a nejde to. -
Re: Re: Malichernosti
Máš naprostou pravdu. Miley všim jenom tak proplula kdežto Madonna se nadřela jak já nevim co. Lidi co řikaj že neni osobnost to asi nemaj v hlavě v pořádku *13* Podle mě je Madonna ta nejlepší OSOBNOST na světě. -
Re: myspace
Mě to zaujalo *4* *4* *3* *3* *15* *15* *14* *14* *3* *3* *1* *1* -
odkaz
musíte si tam to 518 dát dohromady, pak se to načte -
Miley - řidička
http://www.moderatorka.cz/?clanek=5 18
já si teda myslím, že by s mámou jezdit neměla :) -
Re: Malichernosti
Chtěla bych vám něco trochu ujasnit:OSOBNOSTI jako je Nelly Furtado,Madonna a Katy Perry neměly NIC zadarmo,svoji slávu a úspěch si tvrdě vydřely,kdežto Miley to díky slavnýmu tátovi měla hrozně jednoduchý!!!! A ta destiny-hope.cyrus,která tady psala,že Madonna není osobnost a myslí si,že když se kroutí ve videoklipu s Timberlakem,že se všichni poserou,ta si ani nedovede představit,jak to měla Madonna těžký!!! V pěti letech jí umřela matka,takže jako nejstarší z dcer se starala o mladší sourozence,jejich táta byl přísný,ve 20 odjela s pár penězi do New Yorku,kde bydlela jako bezdomovec,byla znásilněna,ale ona se nevzdávala a její sen-stát se slavnou-se proměnil ve skutečnost. Dnes je to největší ženská hvězda planety,megaúspěšná,ale nemusíte být její fanoušky,obdiv zaslouží! Můžete ji nenávidět,ale psát,že to není osobnost? *7* -
.....
Miley by mohla mít koncert někdy v ČR tam bych určitě šla bylo by to supeer *15*