-
Re: upozorneni
Spis mensina ne! *1* O takovym teleti namyslenym za 5 let nai nebudete vedet!! Zpev desny, hrani otresne! -
Mulluju Miley!
Lidííí jedou vám stránky http://www.prostemulluju.cz ? Jsem tam chtěl mrsknout moje láv-vyznání mojí milý Miley a ňák mi to nende! *10* *10* *10* -
Re: Miley
fakt jsou nějaké nazory fakt sprosté *13* mně se líbí miley cyrus -
Miley
víte mě osobně se Miley moc líbí a proč sem píší lidé žeje hnusná a že je kráva tak ať sem nechodí a nepíšou to sem...já vím je to jejich názor ale nějaké názory jsou sprosté...JSME LIDI NE ZVÍRATA!! *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: podpořte Miley
teď už to jede *3* -
Re: Re: gggggggg
Miley není úplně nejhorší. Znám i horší... -
Opravdoví fanoušci
Jo,ale až Miley zestárne,tak taky se jejím opravdovým fanouškům nebude líbit,když se objeví nějaká nová hvězda,kvůli které někdo napíše,že Miley Cyrus byla na vrcholu a v modě dřív,tak ted' už se na ni zapomene! Stejný je to s Madonnou! Je v showbyznysu už hodně dlouho,ale její fanoušci na ní nezapomenou jen proto,že jsou tady nové hvězdy! -
Re: Re: Re: Re: podpořte Miley
Mně se taky furt ukazuje,že nic nebylo nalezeno. -
Re: Miley
jeden z mála inteligentních příspěvků;) já osobně mám radši zpěvačky co maji v hrdle místo hlasivek motorovou pilu:) ale Miley se nechá poslechnout -
Miley
Názory lidí na Miley jsou zajímavé, ale občas se prostě pletete do věcí, do kterých vám nic není... Např. Miley se účastnila castingů, dokonce poprvé nebyla vybrána takže nevím co je to za lži, které říkají že díky otci je slavná, je slavná díky tomu jak hraje a zpívá, mě se její zpěv a hraní líbí takže určitě má kromě otce i přirozený talent, a za další vám vůbec nic není do toho, jestli je nebo není namyšlená atd... pravděpodobně se s ní nesetkáte ale já se s ní setkávám, pokaždé když hraje a dívám se v televizi mě pobaví když zpívá, ráda si ji poslechnua a tím, že je namyšlená (nebo třeba není) mi nijak neubližuje a MNĚ je to zcela jedno :) tak se nehádejte a když tak každému se její styl zpívání líbit nemusí to neznamená, že je špatná zpěvačka náhodou má opravdu slušný hlas :) -
Re: Re: upozorneni
Jo....pravda -
Re: Re: Re: Re: podpořte Miley
pořád mi to píše,že nebylo nic nalezeno *9* -
Ahojde fanoušci Miley.....Souhlasim s tebou norie. Já Miley úpa žeru..... i její hodba je supr :-D *5* -
Hoy...já teda Miley moc nemusím,ale změnila jsem názor...je docela super..hlavně v Hannah Montaně..to je super film...Miley je docela dobrá... *15* -
upozorneni
hej lidi ti kteri miley nadavate::: jestli ji nemate radi tk sem nechodte,protoze my ji mame radi a na ty vase stupidni nadavky na ni nemame naladu a ani nervy!!!!§
TAKZE TY SVY STUPDNI NARAZKY SI STRCTE ZA KLOBOUK,NEBO SEM NELEZTE!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
MYSLIM ZE SE MNOU BUDE VECINA SOUHLASIT. -
Re: Re: Re: podpořte Miley
Tak to jste naky divny vzdyt to musi jit *3* -
x
Já sem jí nejdřív měla ráda potom sem nevěděla co si mám ale myslet když se objevily ty její fotky a taky sem nevěděla jestli náhodou nekouří , ale jinak si myslim že Miley umí dost dobře zpívat a hrát taky a už si nemyslim že by byla špatná jenom si myslim že se jí novináři snaží zobrazit ve špatným světle jako všechny -
Disney Channel Games
Hejky viděli ste někdo Disney Channel Games 2008? Je to fakt bomba. Mohli by to dávat i u nás pač díky tomu jsem poznavala všecky Disney star a řeknu vám je jich hodně o kterych nemáme ani potuchy *1* *1* *1* -
Miley není až tak hodná jak se zdá
Já vám nechci brát žádnou představu .Já vím že je vám asi všem jedno co tu zrovna já pišu ,ale prostě musím to říct.Já zbožnuju seriál Hanna Montana a milovala jsem Miley ,ale hodně me zkalamala *1* .Ona je dost arogantní a povyšená.Zkoukla jsem nějaká videa na youtube a prostě si myslí o sobe buh víc co . Asi má na to právo ale dělat si srandu na úkor ostatních mi příde pěkně trapny .Tohle je muj nazor a je mi jedno že se vám nelíbí !!Já řikám Hannu Montanu seriál miluju ale Miley už nemusím *9* -
Re: jako co se deje??
hle ja si myslim zhe by ste se do sebe nemeli navazet!! jedna to mysli dobre pro miley a druha pro madonnu atd..myslim zhe ste si toho rekli dost ne?? *9*