-
Re: Re: Re: Re: Madonna
já dívenka nejsem,takže na mě tato charakteristika sedět nemůže *1* -
Hypoglykémie není nemoc, je to momentální stav
Hypoglykémie není nemoc, je to momentální stav - nízká hladina cukru v krvi. Takže věta: že trpí nemocí... by se měla nahradit - občas trpí hypoglykémií... *4* -
podpořte Miley
Podpořte Miley Cyrus v hitparádě na www.hitparady-lukbobo.blog.cz -
xxx
Nemám ji ráda *9* Prostě se mi nelíbí *9* ale taky se mi nelíbí když někdo někoho pomlouvá a ani toho "někoho" nezná... -
Re: Re: miley cyrus
a jaký?? -
Re: miley cyrus
ahoj ja vazne nemam ale hrozne moc rada bych mnela. -
miley
ahoj miley mam te strasne moc rada ma o tobe prave blog.no i kdyz to bude o vsech celebritach ale to je jendo. je to blog www.koki-celebrit.blog.cz prosim jukni se tam.a napis mi tam neco diky moc a papa zdravi kokisha *15* -
Re: Re: Re: Osobnost,opravdu ne!
ne tech deset je tam protoze jich je nej deset a miley je PRVNI!!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13* -
tak nepatri za 1.kdybi sem nepatrila tak neni prvni v zebricku top osobnosti za 2. nedelej ze sebe chytraka jo a za 3.dej se do klidu jo ona to narozdil od tebe nekam dotahla nema sem treba patrit avril je HROZNA!!!!!!! -
Re: Je super
A ODKUD JÍ ZNÁ???????? -
Re: miley cyrus
no jeden by tu aj bol -
miley cyrus
ahojda nemáte tu někdo nějaký kontakt na Miley Cyrus?? mocinky moc plosím -
jako co se deje??
to se mam vzdát obdivu k Miley když ji ostatní nemaj rádi?! to jako mam říct neni to osobnost ani zpevacka atd...ae ona je!! alespon pro me jo! nevim jak pro koho ae pro me 100% takze tady nevidim problem....a jako sry a co je komu do mýho soukromý nejem kdejaka roztomilá holčička jou?!! to ste si klidne mohli odpustit bylo to fakt hnusný......a ted_____do toho návážejte se do me návážejte se do miley vsak ja to nejak preziju no tak delejte!! -
Re: Re: Re: Madonna
a ty si jako kdo?! hle neznas nevis nepochopis....radsi rikej prisel videl nepochopil *13* -
Je super
Hej jo miley zatím neznám nikoho kromě mojí mamky kdo by meily nemusel mamka prej to je takovej jalovej ksicht ....... *13* *13* ale mílí se miley je upe super hej co by každej dal být na její m místě...............:-D -
Re: gggggggg
komu se miley cyrus nelíbí tak at jde někam a nechodí na tyto stránky ji pomlouvat *9* *9* *9* -
Jj víme zhe hraje v jednom seriálu *1* Ten seriál se jmenuje Wizards of Waverly Place a je super davaj ho na jetixu *14* -
Re: Re: Heath je nej!
já jsem o tom H.L. taky dřív neslyšel,než zemřel -
Re: Re: Madonna
nevím,v profilu máš fotografii asi nějaké slavné zpěvačky,ale je to docela možné,že jsi rozkošná dívenka *1* -
jo presne budou z nich osobnosti! vite jak sou popularni v americe?! a az se ta vlna dostane pořádne k nam tka pak se tady bude diskutovat jak?! samíma nadavkama?! tak to je dobry no....úža!! *10* *8* *16*