Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley je cool

si proste super herecka aj spevacka mam ta velmi rada cmuQ *3* *3* *3*
  • destiny-hope.cyrus

hle dost!

nerikam zhe madnna neni osobnost ae je cas dat prostor nikomu jinymu ne?? dalsi generaci jako prave pred nekolika lety dali sanci madone tak davaj sanci Miley a spousta dalsim....takze nwm co je tu za problem!!
  • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Osobnost,opravdu ne!

a kdo je v týhle dobe normální??:D:D:D *7*
  • destiny-hope.cyrus

Re: Madonna

hle nebudu te ukomentovávat nebo co...jen ji obhajuju a je to meje vec a to zhe se o ni za pet let nebude vedet se treba o madonne rikalo taky....jo a nejsem nejaka rozkošna dívenka nebo co to tady kdo kecal jasný?! *8*
  • Re: Smiley

ja ji napsala o podpis a ona mi ho poslala plus nejakou blbustku no ja byla stestim bez sebe ja ji poslala takovej nahrdelnik a ted si pisem pres e-mail
  • Re: Re: newiite??

no to teda budou davat ja na jetix koukam a furt to davaj a ten novejserial je prima *3* *3* *3*
  • Re: Re: Re: Je dobrá ale SEL lepší

selena je herecka a je sice hezka a dobra ale jak asi vite nick jonas chodil s miley cyrus a selena ji ho myslim prebrala ale spis ne pac oni spolu chodili potaji a on se s ni rozesel protoze mu pred hodne lidma dala velkou pusu na pusu toje pitomec kdyz se s ni rozesel kvuli takovy blbine i tak dobre spiva
  • Re: Re: gggggggg

poslouchas se ty si se snad pomatla nebo pomatl kam sto dotahnul ty nebo dotahla tak sem nechod kdyz se ti nelibi a dej se laskave do klidu
  • brugk14

Re: Re: Re: gggggggg

Kdyby neco je nejhorsi. Takovy tah na takovy jako ty. Njn stejne o ni zachvili ani nebudete vedet. Jo a mimochodem pekne trapny dat si za 1 a me za 5.
  • Re: Re: Je dobrá ale SEL lepší

jo a ještě...teď koukám, že jsem ten první příspěvek hodila někam jinam...no nevadí...už je to tady
  • Re: Re: Je dobrá ale SEL lepší

hele a můžu mít dotaz?? která to vlastně je ta Selena Gomez??
  • Re: Re: Re: Osobnost,opravdu ne!

Víte že Selena hrála (hraje) v jednom seriálu *4* *7*
  • Malichernosti

Tady k tý debatě na téma "osobnost", masm pro vás řešení téhle hádanky - výrazem "osobnost" se míní výrazný jedinec, individualita. Takže by se za osobnost dal považovat každý, protože nikdo neni stejný. Ale o tom tenhle wen neni. Sabo si asi myslí že osobnost je umělec (sportovec, podnikatel, co já vim) prověřený časem, ale tvoje oblíbenkyně Madonna byla slavná po prvním úspěšnym singlu, kdybys žil v tý době tak bys taky řek že neni osobnost a že osobnost byla Marylin Monroe a Elvis Presley... a tady se dostáváme k jádru věci, že osobnost z těch lidí dělá sláva a slávu dělaj fanoušci. Takže de o to, jestli se ten člověk někomu líbí, někoho zajímá... pak je pro určitej okruh osobnost. Už je to ňáký moc dlouhý, ukončim to. Na závěr podotýkám že NJESEM fanouškem Miley Cyrus, jen nestranný pozorovatel
  • pavlusqa

Re: Re: Osobnost,opravdu ne!

JJ a ješte neco celkem me štve ,jak se tu navažíte do hvezd ako je Selena Gomez a Demi Lovato a Jonas Brothers atd. Řikáte zhe to nejsou žádne osobnosti ,ale co o nich vubec víte!!!! Napr Selena kdyby jste videli kolik ona dostala různych ocenení za svou práci .Kolik toho udělala pro ostatní !!!!! Neodsuzujte toho o kom nic nevíte. A každá začínající hvězda musí přece nějak začít nebo ne? Chvíli to trvá než se stane opravdovou osobností ale Miley ,Selena,Demi ,Jonas Brothers budou jednou takové osobnosti zhe se z toho poserete *1* *1* *1*
  • pavlusqa

Re: Osobnost,opravdu ne!

Jenom vám chci ríct co to je vlastne osobnost: Osobnost je človek ,ktery se nejak odlišuje od ostatních *1* Tak sme se to aspon učili v OV takže já bych řekla že Miley zrovna mezi normální lidi nepatří *1*
  • pavlusqa

Re: Je dobrá ale SEL lepší

Hele ja tu řekla svůj názor a nechtěla jsem po vás žádny odpovědi ,ale když prišli tak mohl být trocha normální *1* *1*
  • Re: Heath je nej!

Č tu si tuhle diskusi a přijde mi trochu zcestné vyzdvihovat jednoho nad jiného. Každý má své kvality i horší stránky a prominte, že to tak ŘÍKÁM ,ale kdyby Heath loni nezemřel, taky byste ho zatracovali a řadily mezi ty nicky, kam teď háíte Miley a ostatní. Každý nějak začínal (pubertální filmy, komeidie, nevkusné písničky...) a myslím, že zrovna tahle mladá slečna má našlápnuto sakra dobře. Nejsem zovna nejmladší ale její písně se mi líbí a jelikož pracuji v hudebním průmylu už pár let, rozhodně nesouhlasím s tím, že neumí zpívat!
  • naruto3

Re: myspace

ako sa ti podarilo pisař s miley
  • Re: Re: :D

to ti mileráda prozradim...bude mi 18, takže nic moc věk, ale aspoň nevejrám na Jetix
  • Madonna

tak koukala jsem, že se tu rozpoutala diskuze o osobnostech...jedna rozmilá dívenka se tu vytelovala, že Madonna se nedá považovat za osobnost...a ještě ke všemu jí visí kus kůže apod...aby nevisel, když je jí 60...každýmu visí, když je mu 60...i Miley bude v 60 viset...ale na to, že těmhletěm starejm "vykopávkám" je tolik let, pořád vystupujou, pořád prostě jedou...ale o Miley nebude za 5 let ani slechu...na druhou stranu je možný všechno:) tak a ukamenujte mě!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit