Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pavlusqa

Nick

Ahojky jiste víte zhe Miley chodila s Nickem Jonasem a chcete vedet skym nakonec ted Nick chodí?juknete na www.selenagomezweb.blog.cz *1*
  • nejlepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiii

miley je nejlepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiii *3* *3* *3* *3*
  • Miley movie

Myslím že to bude faakt supr!

http://www.youtube.com/wat ch?v=xzOqaZARDFU
  • Super Miley =)

Miley je fakt super jak zpěvačka tak herečka.Myslim že si naší přízeň zaslouží.Má takovej kukuš "zlobivý holčičky"*1* Ale je fakt suprová *3*
  • gegon?

gegon zamysli se nad sebou *7* jinak miley je super
  • Re: koncert

umi hannah montana mluvit cz, ma icq nebo telefon odepis mi pls co nejdriv na email:
    bartman-bart@seznam.cz
  • vashley

Filmografie

Ve filmografii chybí film BOLT a HANNAH MONTANA MOVIE *5*
  • Re: Kamarádtsví

no jestli máš ráda všechny z hsm, tak já jo.já jsem Natálka Knopová. *4* *4* *4*
  • Re: Miley Cyrus

Joooooo,ted si jim to nandala. *4* *4* *4* .a to jsem ráda *4* *4* *4* *4*
  • Re: :D

Souhlasím, až na to, že ani ta jedna písnička od té p**e není hezká. Já tu mrchu Cyrus totálně nenávidím!!! Fuck every, who like Miley Cyrus. *13* *13* *13* *10* *5* *5*
  • 77nikola77

Re: Re: Miley

tak to je fakt hezkej nazor je to dobre receno,ale myslim ze takhle to bohuzel funguje i s ostatnima celebritama.nekdo ji nesnasi a proto si vymysli takovy kraviny dit ji ani neznaji a nemeli by ji komentovat a taky by sem nemeli chodit ty co ji nesnasi je to jejich vec ale na jejich nazory nejsou fanousci miley zvedavi.fakt je nepochopim asi chtej jenom provokovat ale je to hloupy.miley ma fakt uzasnej hlas a hannah montana je muj oblibenej serial a myslim si taky ze jen tyhle dve veci muzou lidi komentovat a mit na to svuj nazor.protoze miley nikdo znas nezna osobne
    *9*
  • Re: Re: Kamarádtsví

JO KOLIK???????????? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Re: koncert

JAK SE TI TO PODAŘILO JÁ O TOM UŽ STRAŠNĚ DLOUHO SNÍM.PROSÍM ODEPIŠ *9* *14* *5* *9* *8*
  • Re: fakt upe neeej

stro procentně souhlasím *4*
  • patuska7637

miley

je celkom fajn.. :) *14*
  • Miley Cyrus

Nehádejte se kvůli Miley, nestojí vám to za to, někomu se její zpívání líbí, někomu ne, připadá mi to takhle: když se vám Mileynino zpívání nelíbí- je to kráva, namyšlená atd atd,.. prostě to není váš styl, kvůli tomu ji snad nemusíte nenávidět ne, taky by vám vadilo kdyby někdo psal lži o vaší oblíbené zpěvačce.. *13*
  • Re: Kamarádtsví

A kolik ti je?
  • verunka100

Kamarádtsví

Ahoj.Já mám dotaz který sem nepatří,ale přesto se zeptám.Nechtěl by se mnou někdo kamarádit??Ale jinak je Miley skvělá zpěvačka!!
  • olinkaaa19

Je nejlepčí!

Ahoj! Já Miley úplně zbožňuju hlavně v Hannah Montana!!! *3*
  • fakt upe neeej

je to upe suprova zpevacka i herecka.serial hannah montana je ten neeej.....skoda ze sem se nenarodila v americe a jeste lip v L.A. sami hvezdy...normalne jim zavidim protoze oni maj moznost se proslavit po celim svete a maj tam dobry moznosti zato abys se stala hvezdou tady tak musis jit treba do x-faktor a to te stejne neproslavi po celim svete...mno proste mi tu nemame opravdu zadnou sanci coz je skoda *8* ..treba nick jonas toho usliseli v holicstvi jak si zpiva a ejhle sou z nich hvezdy *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit