-
Re: miley je nej
jj mas pravdu ze miley je nej ae taky nechapu proc sem do diskuze pletes odkaz na hru bitefight *13* -
Re: koncert
hm to se mas a co mi stim *1* -
koncert
Já jsem byla na koncertě miley cyrus *3* *3* -
hlasujte
pro MIley na www.eso.nova.cz Miley to bude mít tento týden opravdu těžký v novinkách se objevila stupina jejiho bratra Metro station a další vynikající interpreti.Jinak Miley překonala i Ewa farna tak lidičky hlásněte ať se Miley vrátí zpět na 1 místo jako pře 2 týdny. *3* -
Re: Miley
Já vám něco řeknu,já proti ní nic nemám. HM byl můj oblíbený seriál,dřív jsem poslouchala její písničky a nosila styl oblečení jako ona.Ale teď,když je starší..hrozně jsem se v ní zklamala.Připadá mi,že styl videoklipu kopíruje Avril..už není co dříve. To je můj názor. *9* -
Ak ma niekto e-mail na Myley tak neh odpiše na tuto stranku -
:-*
moje budouci manzelka *14* -
Děkuju vám, už dlouho sem to nosila v hlavě, nedokážu si vysvětlit, proč se tu střetávají dvě strany, jedna říká, že je Miley hodná supr, druhá říká, že je to namyšlená kráva, to nikdo přesně neví,může to být klidně milá holka, která je možná rozmazlená, a má milion dobrých a špatných vlatností, ale jak se dohodnete? Prostě tím chci říct, že nám do toho nic není, a opravdu jediné, o čem lze diskutovat je její zpěv, a když se vám nelíbí, nemůžete říct, že neumí zpívat, třeba umí, ale není to váš styl! *3* -
Re: nemáte tu co dělat
mas pravdu -
no mas pravdu,ale mne se libi *13* -
Re: Miley má talent!
tak to já taky doufam.. :) a doufam, že esli jo, tak že se na něj dostanu.. :) -
Re: Re: Miley
oprava: nemá tam bejt ´věta´ ae ´příspěvek´.. :) -
tak to je věta.. :) nikdo by to líp neurčil.. ta by se měla někde viditelněji zveřejnit.. :) -
Re: Miley versus Selena
V tom případě já fandím víc Seleně,než Miley.... *14* Taky mi přijde hezčí Selena,Miley je taková divná.... -
Re: Re: Miley
*4* ano naprosta pravda a velika pravda -
Naprosto s tebou souhlasím uplně báječně řečeno -
Miley
My se tady vlastně bavíme o člověku, kterého neznáme, vlastně nikdo neví jaká je, to znamená, že nikdo nemůže tvrdit, že je namyšlená, a ani nemůže nikdo tvrdit, že namyšlená není... Prostě se mi nelíbí, když tady o ní píšete to, co vůbec není pravda, jsou to nesmysly! Nás nemusí zajímat jaká je, i kdyby byla namyšlená tak nám to může být jedno, pravděpodobně se s ní nesetkáme co? V každém je něco dobrého i špatného :) -
Re: Re: Leda ve snu:-)
Souhlasíš se mnou? To jsem ráda!*15* Nemyslím si,že by Miley Cyrus nic neuměla,hlas má pěkný,to se jí nedá upřít. Ale stejně mám pocit,že bez slavnýho táty by si ani neškrtla a nebyla by slavná! A ještě něco! Už jste viděli tu parodii na její klip k písni 7 Things??????????? Z písně 7 things I Hate about You udělali 7 Things guys don't have to do. Někdo si řekne,že je to úplně trapný,ale mně se to líbilo. *1* Fakt povedený.Je to na http://misas388.blog.cz/rubriky/vid eoklipy-parodie *4* Tak čus! -
Re: Fotky Miley
presne tak mas uplnou pravdu.podle me je kazdyho vec jak se foti a co s kym ma.podle me je to ta nej zpevacka s uzasnym hlasem.ma fakt pekny pisnicky.moooc *3* -
HannahMontana
miley je fakt dobrá,na to že je jí nějakých 15 tak fakt super,miluju ten její seriál Hannah Montana