Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rebelka13

...

Miley je dobrá a má aji dobrý písničky *1* *5*
  • :-P

Vubec nevim proc tady dizkutujete jestli je dobra nebo ne,kazdej ma svoje plusy a mínusy!!:-P
  • koncert

kedy a kde ma koncert
  • Re: MILEY---MONEY

Sice nevím, jestli je to pravda, ale určitě si hodně vydělá, seriál Hannah Montana má docela velkou úspěšnost a k tomu ještě zpívá, :)
  • MILEY---MONEY

četli jste někde jak je bohatá????????????? Za ten seriál Hannah Montana dosta v přepočtu 256 mil. ted bude její konto dosahovat 1 MILIARDU........................... ...... většina lidem je ted líto že se narodili v česku.....
  • miley

tak že by byla nějaká extra dobrá herečka se říct nedá ale je mladá to se spraví jinak je pěkná hlavně její nohy
  • Miley 4ever!

Miley je uplně suuuper,nechápu ty jak jí tu urážej vždyt má krasnej hlas a je upa úžasná a na to kolik jí je dokázala hodně! *14* *14* *14*
  • Re: nejlepšííí

prosím kdy je její koncert?
  • nejlepšííí

Miley je nejhezčí fandím jí ze všech nejvíc pujdu na jeji koncert uz se tesim *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5*
  • Je nádhená

Je to hrozně moc nádhená holčina co krásně zpívá *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Leda ve snu:-)

Krome tebe, jinak to je nastejno.
  • Re: Re: Re: Leda ve snu:-)

Já teda jo, copak nevidíš?
  • i-hate-you

Miley má talent!

Rozhodně měla štestí ( někdo se umí narodit ) ale její hlas je fakt super. miluji její písničky! Ne všechny ale i tak j imám ráda. Doufám že někdy bude mít koncert v ČR! *4*
  • naruto3

Můj e-mail

patrik.k33@centrum.sk
  • naruto3

Nič

Ak má niekto e-mail na Miley Cyrus tak mi ho nech pošle na můj e-mail
  • Re: Re: Leda ve snu:-)

Co ji mam zavidet? Jo, to hrozny hrani a prisernej zpev? *1* *1* Pekne ohrany jak reagujete na prispevky *1* , je to typu "zavidis ji protoze nic neumis" *1* *1* To nic jinyho neumite *1*
  • Miley Cyrus

Já z ní jako úplně nešílím, ale ráda si ji poslechnu a někdy se dívám i na Hannah, ale vůbec se mi nelíbí, co tu o ní někteří píšou, do jejího soukromí nám nic není, takže to ani nechci rozebírat! *4*
  • pavlusqa

Jsou i jiné stars než Miley:-D

Já mám sice Miley ráda ,ale celkem me udivuje jak všichni najednou po ní začli šílet.Skoro¨každej ji ma na uvodovy fotce a tak *1* Ae ja myslím zhe jsou i jiné a dokonce i lepší *1* Ae nic proti Miley ta je supr *14*
  • Re: Leda ve snu:-)

maley je dobra a t jn zavidis asi ty nic neumis *9* *13* *15* *5* *16* *1*
  • Re: Re: Miley versus Selena

Jasně, vím, že si to myslela dobře, ale nejde o to, že Selena hraje více, ale jde o kvalitu, a Miley hraje Hannah fakt dobře, vcítila se do toho, možná by hrála ve více seriálech ,ale jak může? Vždyť toho má hodně, koncerty i natáčení Hannah...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit